Didem Ceran kimdir? Didem Ceran nereli ve kaç yaşında?

Didem Ceran kimdir? Didem Ceran nereli ve kaç yaşında?
Survivor isimli yarışmayla kamuoyu tarafından tanınan Didem Ceran, sosyal medya paylaşımlarının ardından bu kez de Tamer Karadağlı ile birlikte olduğu iddialarıyla gündemde. Didem Ceran kimdir, nereli ve kaç yaşında? Magazin severlerin merak ettiği soruların detayları haberimizde.

Didem Ceran kimdir?

Survivor isimli yarışma programıyla tüm Türkiye tarafından tanınan Didem Ceran, son günlerde ünlü oyuncu Tamer Karadağlı ile birlikte olduğu yönündeki iddialar ile gündeme geldi.   

DİDEM CERAN KİMDİR?

24 Mart 1981 tarihinde Kayseri'de dünyaya gelen Didem Ceran, genç yaşlarında 1,5 yıl süren bir evlilik yaşarken, ardından İstanbul'a taşındı. Didem Ceran, 2006 yılında Oryantal Star yarışmasına katıldı. Ardından Survivor yarışmasına katılan ve burada ''gönüllüler'' takımında yer alan Ceran, kısa sürede kavgaları ve tartışmaları ile gündeme geldi ve ardından yarışmadan elendi. Sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen Didem Ceran, son günlerde ise oyuncu Tamer Karadağlı ile aşk yaşadığına yönelik haberlerle magazin gündemine gelmeye devam ediyor. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar