Diagne, Alanyaspor maçının kadrosunda neden yok?

Diagne, Alanyaspor maçının kadrosunda neden yok?
Avrupa Ligi'nde Lazio'yu 1-0 mağlup eden Galatasaray, Süper Lig'de Aytemiz Alanyaspor'la karşı karşıya geliyor. Sakatlığı bulunmamasına rağmen Galatasaray'ın başarılı forveti Diagne, kadro dışı bırakıldı. Peki Mbaye Diagne, neden kadro dışı kaldı?

Galatasaray, Alanyaspor karşısında Muslera, Yedlin, Luyindama, Nelsson, Van Aanholt, Taylan, Berkan, Morutan, Cicaldau, Kerem, Halil 11'i ile mücadele edecek.

Yeni transfer Gustavo Assunçao yedekler arasında yer bulurken, Senegalli golcü Diagne, bu sezon ilk kez takım kadrosunda kendine yer bulamadı.

Diagne, Alanyaspor maçının kadrosunda neden yok?

Mbaye Diagne, teknik heyet kararı ile maç kadrosunda yer almadı. Senegallinin herhangi bir sakatlığı bulunmuyor.

Galatasaray'ın forveti Mbaye Diagne dün Instagram'dan yaptığı imalı paylaşım Galatasaray'da şok yaratmıştı. Diagne'nin yaptığı imalı paylaşımın ardından Fatih Terim, bugünkü Alanyaspor maçının kadrosuna oyuncuyu almadı.

0x0-fatih-terimden-sok-mbaye-diagne-karari-1632054219544.jpg

"KİMSE BENİ KÜÇÜK DÜŞÜREMEZ"

Halil Dervişoğul tranfserinin ardından yedek kulübesine çekilen Senegalli Mbaye Diagne yaptığı paylaşımda "Anlıyoruz o senin oğlun, problem değil. Bu pek bir şeyi değiştirmiyor, herkes bunu anlıyor. Allah her şeyi görüyor ama ben kabul etmem, izin vermem ve affetmem. Kimse beni küçük düşüremez, kimse beni istediğinde kullanamaz" açıklamasını yapmıştı.

Galatasaray, Süper Lig'deki son 2 resmi maçında 2-0 öne geçmesine rağmen puan kaybetti.

Süper Lig'in 3. haftasında Kasımpaşa ve 4. haftasında Trabzonspor ile mücadele eden sarı-kırmızılı takım, iki rakibi karşısında da 2-0'lık üstünlük yakaladı. Ancak bu üstünlüğünü koruyamayan Galatasaray, 2 müsabakayı da 2-2 beraberlikle tamamladı.

SABAHSPOR

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar