Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili MHP'den yeni açıklama!

Devlet Bahçeli'nin sağlık durumuyla ilgili MHP'den yeni açıklama!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sağlık durumuyla ilgili olarak sosyal medyada yer alan iddialara karşın, MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yeni açıklama yaptı.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin sağlık durumu konusunun sürekli gündeme getirilmesi MHP genel merkezinde de rahatsızlık yarattı. 

“DİNLENDİRMEK İSTİYORUZ”

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Bahçeli'nin sağlık durumu konusunda Sözcü'den Saygı Öztürk'e açıklamalarda bulunarak, şunları söyledi:

“Genel başkanımızın sağlık durumu gayet iyi. Önümüzdeki hafta mesaisine başlayacak. Biz doktorların tavsiyesine uyarak dinlendirmek istiyoruz. Günlük olarak bize talimatları oluyor. Bizim kendisine bilgi verdiğimiz konular oluyor. Örneğin yarım saat önce kendisiyle konuştum. Bir talimatı vardı. Onu yerine getiriyorum. Cumhurbaşkanlığı tezkeresiyle ilgili parti görüşümüzün açıklanmasını istedi. Bu konuda görüşlerini bildirdi ve onu kaleme alıp partimizin görüşünü açıklayacağım. Genel başkanımızın durumu gayet iyi. Ama, sosyal medyanın durumunu herkes biliyor. Çok ayıp ediyorlar.”

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar