Devlet Bahçeli'nin o mesajı Erdoğan'ı çok kızdıracak! Özlem Gürses canlı yayında okudu

Devlet Bahçeli'nin o mesajı Erdoğan'ı çok kızdıracak! Özlem Gürses canlı yayında okudu
Halk Tv'de hafta sonu ana haberi sunan Özlem Gürses'e canlı yayında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den mesaj geldi. Mesajda, Özlem Gürses'in programlarını yakından takip ettiğini belirten Bahçeli, Cumhur İttifakı ortağı AKP'ye de dikkat çeken bir göndermede bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Özlem Gürses ile Hafta Sonu Ana Haber’e mesaj gönderdi. 1915 olaylarına ilişkin ABD Başkanı Joe Biden karşısında hiçbir şey söylenmediği eleştirilerine yanıt veren Bahçeli, “Lütfen 57. Cumhuriyet Hükümeti’nde Sözde Ermeni Soykırımı ile Mücadele Kurulu’nun 3 yılı aşkın süren çalışmalarını dikkate almalarını rica ediyorum.” dedi. Bahçeli'nin mesajda Cumhur İttifakı'nın yaptığı çalışmalardan bahsetmeyerek, sadece 57. Hükümet'e dikkat çekmesi gözlerden kaçmadı. 

"3 YILI AŞKIN SÜREN ÇALIŞMALAR"

Bahçeli’nin Özlem Gürses’e gönderdiği mesaj şöyle:

“Muhterem Özlem hanımefendi,

Halk Tv’de yönettiğiniz haber programını çok yakından takip ediyorum. Amerikan devlet başkanının gündeme taşıdığı soykırım iftirasını yorumlarken Türkiye’nin hiçbir şey yapmadığı ya da yapamayacağını söyleyen program konuşmacılarının dikkatini çekmek istiyorum.

Lütfen 57. Cumhuriyet Hükümeti’nde Sözde Ermeni Soykırımı ile Mücadele Kurulu’nun 3 yılı aşkın süren çalışmalarını da dikkate almalarını rica ediyorum.”

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar