Devlet Bahçeli'nin eski sağ kolundan son bomba: Ayarı bozulan kantarın...

Devlet Bahçeli'nin eski sağ kolundan son bomba: Ayarı bozulan kantarın...
MHP'nin bir dönem teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı olan Şefkat Çetin Cumhur İttifakı'na göndermeli bir mesaj paylaştı.

Türkiye günlerdir organize suç örgütü lideri iddiasıyla hakkında soruşturma başlatılan Sedat Peker'in videolarını konuşuyor. 

Peker, iktidardan bazı isimlerle ilgili itham ve iddialarla bulunurken, MHP'nin eski Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin'den manidar bir mesaj geldi. 

"SOYGUN, VURGUN REZİLLİĞİNE EVRİLDİ"

Uzun yıllar Bahçeli ile yakın çalışan Çetin,  Twitter hesabından 4 fotoğraf paylaşarak şu notu düştü: 
"Kamu vicdanı diyor ki, din baronlarının paralel yapılar belasından. Nüfuz baronlarının; soygun, vurgun rezilliğine evrilen. Emeğin, alın terinin, liyakatın önemsizleştirildiği günlerden. Ayarı bozulan kantarın, bozanları da yartacağı günleri Milliyetçi Ülkücü Hareketimiz yaşatacak."

bahceli1.png

BAHÇELİ'NİN GÖZÜNDEN DÜŞMÜŞTÜ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 2018 yılında yapılan partisinin 12. Olağan Büyük Kurultayı sonrasında 4 kritik ismin üzerini çizmişti. Bunlardan biri de partinin teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcısı Şefkat Çetin olmuştu. 

Çetin’in  özellikle olağanüstü kurultay toplanması sürecinde teşkilatı konsolide edemediği, ayrıca AK Parti ile yapılan Cumhur İttifakı'na karşı  sıcak bakmadığı için Bahçeli’nin listeye almadığı iddiası dile getirilmişti.

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar