Devlet Bahçeli'den rapçilere tepki!

Devlet Bahçeli'den rapçilere tepki!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çok konuşulan 'Susamam' klibine tepki gösterdi. 17 sanatçının bir araya gelerek çıkardığı parça için rap adına, Türkiye'de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer yorumunda bulundu.

MHP lideri Bahçeli, dün, akşam yemeğinde MHP muhabirleriyle bir araya geldi. Bahçeli, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularına yanıt verdi.

Türkiye'nin gündemine bomba gibi düşen 'Susamam' klibi ile ilgili de konuştu. Bahçeli, "O Rap’i iyi okumak lazım. Yazacak başka şey mi bulamadılar? Haydi söylemede becerileri var, yazmadaki becerinin onlardan olduğu kanaatinde değilim." ifadelerini kullandı.

‘Darbe yapmaya heveslenen insanlar türer’

- Rap şarkısı vurgusu yaptınız... Dinliyor musunuz rap şarkılarını?

- Ben her şeyi takip ederim. Paragraf paragraf orada ne amaçlandığını biliyorum. Eğer o Rap’i yeni yetişen nesil bütünüyle parça parça kabul ederse, her parçayı yönlendiren çevre, grup veya kişiler, dış destek bulanlar, Türkiye’yi karma karışık hale getirirler. Rap adına Türkiye’de darbe yapmaya heveslenen insanlar türer. O Rap’i iyi okumak lazım. Yazacak başka şey mi bulamadılar? Haydi söylemede becerileri var, yazmadaki becerinin onlardan olduğu kanaatinde değilim. O kadar sosyolog, psikolog, sosyal ve ekonomik yönden birikimi olan insanlar o kavramları yan yana getiremez. Birileri hazırlamış vermiş. Sen de Rap okuyorsun, al oku demiş. Yarın herkes okuyacak. Onlar çok tehlikeli şeyler. Bazıları sanat uğruna Türkiye’yi kurban etmeye çalışıyorlar. Onlara dikkat etmek lazım.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar