Devlet Bahçeli TBMM'de grup toplantısında açıklamalarda bulundu

Devlet Bahçeli TBMM'de grup toplantısında açıklamalarda bulundu
Milliyetçi Hareker Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de grup toplantısında konuşutu. Bahçeli, ""Son yıllarda artan kadın cinayetleri ve istismar haberleri insan haysiyetine işlenmiş en büyük suç olarak değerlendirilmelidir" dedi.

Bahçeli grup toplantısında açıklamalarda bulundu

Milliyetçi Hareker Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli TBMM'de grup toplantısında konuştu.

Bahçeli'nin açıklamalarının satırbaşları şöyle:

"Son yıllarda artan kadın cinayetleri ve istismar haberleri insan haysiyetine işlenmiş en büyük suç olarak değerlendirilmelidir. Vahşete kurban gitmeleri felakettir, rezalettir, cinayettir. Son 1,5 asırdır kadınlarımızın haklarıyla ilgili ümit verici ilerlemeler yaşanmışken, insanlık suçları da utanç duyulacak olayların somut yansımasıdır. Şiddet seli durmadan, psikopatların kanlı emellerine set çekilmeden kadınlarla ilgili konuşacağımız her konu eksik kalacaktır. Şiddet varsa insanlık sükut etmiştir. Hiçbir kadın aşağılık ve alçak davranışlara mahkum değildir.

"Partiler üstü bir anlayış ile suç üreten, suça teşvik eden tüm toplumsal kaynakları kurutmak, tedavi ve rehabilite etmek şarttır. Kimin mağduriyeti varsa, kimin engeli varsa yanında olmalıyız. Esasen bir farkındalık günü olan 3 Aralık Dünya Engeliler Günü münasebetiyle, tüm engellilerin ihtiyaç duyduğu haklar konusunda üstümüze ne düşüyorsa yapacağımızın sözünü veriyoruz."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar