Devlet Bahçeli: "MHP şeytana külahını ters giydirecektir"

Devlet Bahçeli: "MHP şeytana külahını ters giydirecektir"
Erken seçim tartışmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'Batakhaneye dönen sosyal medya oyunlarına, ipotekli kamuoyu araştırma şirketlerine aldırış etmeden zamanında yapılacak seçimlere hazırlanacağını, şeytana da külahını ters giydireceğini' ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, korona virüs salgınının Türkiye'deki etkilerine ve erken seçim tartışmalarına ilişkin olarak yeni bir açıklama yaptı.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin rüştünü ziyadesiyle ispat ettiğini, kararların seri olarak alındığını, lazım gelen müdahalelerin anında ve zamanında yapıldığını belirten Bahçeli, daha sonra 'zamanında seçim' vurgusu yaparak "Milliyetçi Hareket Partisi algı operasyonlarına, batakhaneye dönen sosyal medya oyunlarına, ısmarlama ve ipotekli kamuoyu araştırma şirketlerine aldırış etmeden Cumhur İttifakı’nın itibar ve iradesiyle zamanında yapılacak seçimlere hazırlanacak, şeytana da külahını ters giydirecektir" ifadesini kullandı.

MHP'NİN KURULTAY TARİHİ BELLİ OLDU

Bahçeli ayrıca, partisinin 13. Olağan Büyük Kurultayı'nın 14 Mart 2021 tarihinde yapılacağını şu sözlerle duyurdu:

"Partimizin 13. Olağan Büyük Kurultayı’nın 14 Mart 2021 tarihinde yapılması da görüşülmüş ve karara bağlanmıştır. Sırasıyla yapılacak ilçe ve il kongrelerimizin hazırlanmış takvimi de zamanı geldiğinde paylaşılacaktır."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar