Devlet Bahçeli grup toplantısında konuşuyor!

Devlet Bahçeli grup toplantısında konuşuyor!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında konuşuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli, partisinin TBMM grup toplantısında önemli açıklamalarda bulunuyor.

Bahçeli'nin satırbaşları şöyle:

"Tehditlerle başa çıkabilmek, maruz kaldığımız tehlikeleri her cephede karşılayabilmek için dört başı mağrur bir tarih şuuruna ve Millet sevgisine sahip olmamız lazımdı. Yaşadığımız her anın bizlere vermiş olduğu derslerle kimin dost kimin düşman olduğu anlayabilmeliyiz. Mensubiyetinden onur duyduğumuz bir Milletimiz vardır. Elbette sorumluluklarımız ağırdır. 2021 yılını teferruat ile yorumlamalıyız. 2022'de millet ve ülke yararına olanları temin ve takip etmek başlıca görevimizdir.

Salgın tüm dünyayı vahim şekilde etkilemektedir. Korona virüsten ölüm sayısı dünyada 5.5 milyona dayanmıştır. Ekonomiden ticarete, diplomasiden siyasete virüsün tahribatı hakimdir. Ülkemizde vakaların artış trendinde olması üzerinde durulması gereken bir husustur. Salgın yokmuş gibi davranmak çok riskli ve tehlikelidir. Deniz kenarına ev yapan çok dalga görecektir. 2022 yılında korona virüsün yenilmesi her insanımızın ortak mücadeleye dahil olmasına bağlıdır. Ebelerimiz, hasta bakıcılarımız, hemşirelerimiz, doktorlarımız fedakarlıkla çalışmaktadır. Onlara minnet ve şükran duyuyoruz. Maaşlarındaki iyileştirmeyi süratle gerçekleştirmemiz şarttır.

2022 yılının bir yandan korona illetinden kurtuluş için ümit verici bir yıl olması diğer yandan da bu virüsün ardından yeni dünya mimarisine hazırlık dönemi olarak geçmesi samimi dileğimdir. Türkiye karmaşıklaşan milletler ve medeniyetler mücadelesinde zaafa uğramayacak, zaaf düşmeyecektir. Cumhur İttifakı bu mücadelenin yılmaz öncüsü, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi de yıkılmaz övüncüdür.

Virüs istilası insanın iradesinden daha üstün değildir. Dayanışma ve yardımlaşmanın engin mirası ile biz bu virüsün kökünü kazıyacağız. Korona virüsten hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Hastalık ile boğuşan vatandaşlarımıza şifa diliyorum. Önce sağlık diyoruz."

Ayrıntılar geliyor... 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar