Devlet Bahçeli destek vermişti ama MHP ile Muharrem İnce arasında ipler geriliyor!

Devlet Bahçeli destek vermişti ama MHP ile Muharrem İnce arasında ipler geriliyor!
MHP ile 'Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce arasında gerilim tırmanıyor. Bahçeli'nin Türk Tabipler Birliği'nin kapatılması çıkışına İnce'den "Memleketin akıllı evlatlarının üzerinden elini çek" yanıtı gelmişti. MHP bu kez ağır sözlerle İnce'ye karşılık verdi.
GÜNBOYU - HABER MERKEZİ
 
'Memleket Hareketi'ni başlatan Muharrem İnce'ye ilk destek veren isimlerden biri olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile İnce arasında sert rüzgarlar esiyor. 
 
Bahçeli'nin "Türk Tabipler Birliği kapatılmalı" çıkışına İnce  "Sayın Bahçeli, doktorlar bu memleketin akıllı evlatlarıdır. Memleketin akıllı evlatlarının üzerinden elini çek. Onlar biz ölmeyelim diye ölüyorlar. Onlar çoluk çocuğunu evde bırakıp bizi iyileştirmek, bizi yaşatmak için ölüyorlar" yanıtını vermişti. 
 
İnce'nin bu açıklamasının ardından MHP'den çok ağır bir karşılık geldi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın İnce'ye sert sözlerle yüklendi.
 
"KENDİSİNİ DEV AYNASINDA GÖREN PESPAYE"
"İpe sapa gelmez kelamlarla kendi ayağına kurşun sıkanlardan biri de İnce’dir.Genel Başkanımızın yapıcı değerlendirmelerine verdiği seviyesiz ve pespaye cevaplar,İnce’nin;kendini dev aynasında gören, soyadına inat kaba ve nezaketsizlik abidesi bir politikacı olduğunu gösteriyor.
 
"NASRETTİN HOCA'DAN DERS ALSIN"
M. İnce bin gün boyunca havanda su dövüp davul tozuyla göle maya çalacaksa boşuna uğraşmasın. Değilse öncelikle MHP hakkındaki kemikleşmiş ön yargılarından kurtulup Nasrettin Hoca’dan “ince siyaset” dersi alsın.
 
"MARKSİST BARONLARIN HANGİ ARA UZANTISI OLDUNUZ"
Ömrünü bu vatana adayan, devlet adamı kimliği ile her zaman örnek olmuş bir lidere karşı saygısız ve küstahça söz eden İnce’ye sormak lazım; Siz hangi davanın adamısınız? Sizin bu ülkeye hangi faydanız dokundu? Sizin siyasi derinliğiniz nedir? Merakımız şudur; Hangi ara Marksist baronların uzantısı oldunuz? Tıbbi atık haline gelmiş Tabipler Birliğinin sözcülüğünü ne zamandan beri yürütmektesiniz? Bin günlük siyasetiniz hangi karanlık mahfillerinin ipoteği altında?
 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar