DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş canlı yayının başladığını fak etmeyerek küfür etti!

DEVA Partisi İl Başkanı Fatih Keleş canlı yayının başladığını fak etmeyerek küfür etti!
Deva Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş katıldığı yerel bir televizyonda canlı yayının başladığını fark etmeyerek küfür etti. Keleş yayından sonra herkesten özür diledi.

Deva Partisi Zonguldak İl Başkanı Fatih Keleş, Kanal Z'de  Murat Altay'ın sunduğu Zonguldak'ın Nabzı programına konuk oldu. Bu sırada canlı yayının başladığını fark etmeyince "Erhan Çakmak’ı da şey yapacaksın. Üçü de a…  s... Zonguldak’ın” şeklinde küfürlü sözleri sarf etti. Sunucu Altay giriş yapacağı sırada Keleş'in sözlerini duyunca şaşkınlık yaşadı. 

deva-partisi-il-baskani-canli-yayinda-kufur-etti-4460-dhaphoto1.jpg

ÖZÜR DİLEDİ 


Yayın sonrası Keleş, konuyla ilgili açıklama yaptı. Herkesten özür dileyen Parti İl Başkanı, , "30 Ocak tarihinde katılmış olduğum Murat Altay’la Zongudak’ın Nabzı Programında yaşanan talihsiz olayın üzüntüsü içerisindeyim. Murat beyle yaptığımız sohbetin devamı sırasında hiçbir kişi veya kurumu hedef almadan espri şeklinde sarf ettiğim sözlerim canlı yayına yansımış ve farklı yorumlara neden olmuştur. Üzgün olduğumun bilinmesini ister ve bu sebepten dolayı bütün samimiyetim ve içtenliğimle kamuoyundan, yayıncı kuruluştan ve Zonguldaklı hemşehrilerimizden özür dilerim" dedi. 

İl başkanı Keleş'in kastettiği Erhan Çakmak'ın ise aynı medya organına ait gazetede köşe yazarlığı yaptığı öğrenildi. 
 

 

 

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar