Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan Erdoğan'a bomba gönderme

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan Erdoğan'a bomba gönderme
Demokrasi ve Atılım Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Tekirdağ İl Kongresi'nde yaptığı konuşmada "Bir zamanlar hizmetkârı olacağını söylediğiniz halkımıza efendi olmaya kalkışıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

Tekirdağ İl Kongresi'nde konuşan Babacan, "Ekonomiyi batırdıklarını anlamaya başlayınca, Avrupa Birliği'nden söz etmeye başladılar. Pabuç pahalı tabii. Görüyorsunuz, dün ne diyorlardı, şimdi ne diyorlar" sözleriyle iktidara yüklenen Babacan, "Tüm bu salgının maliyetini tek başına vatandaşın üzerine yıkamazsınız. Devlet olmanın da bir sorumluluğu var. Şu an eğer ekonomimiz kötü durumdaysa, sadece ama sadece sizin kötü yönetiminiz yüzünden bu halde. Vatandaşlarımızın bir kusuru yok" diye konuştu.

Babacan'ın ilgili konuşması şu şekilde:

"Bir zamanlar hizmetkârı olacağını söylediğiniz halkımıza efendi olmaya kalkışıyorsunuz. Bugün sokaktaki hayatla, insanların şikayetiyle, ekonominin gerçekliğiyle, aranızda bağ kopmuş gitmiş. Ama halkımız hatırlıyor Sayın Erdoğan. Çünkü hatalarınızın bedelini halkımız ödüyor. Onlar bunu yaşıyor fiilen."

"Ekonomiyi batırdıklarını anlamaya başlayınca, Avrupa Birliği'nden söz etmeye başladılar. Pabuç pahalı tabii. Görüyorsunuz, dün ne diyorlardı, şimdi ne diyorlar."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar