Derya Uluğ, Emine Bulut için pankart açtı

Derya Uluğ, Emine Bulut için pankart açtı
Genç şarkıcı Derya Uluğ, Artvin'de verdiği konserde eski eşi tarafından kızının gözü önünde bıçaklanan Emine Bulut için "Ölmek istemiyoruz" yazılı pankart açtı. Uluğ, pankartı tutarken de duygusal anlar yaşadı.

Derya Uluğ, Emine Bulut için pankart açtı

Kırıkkale'de yaşanan eski eş dehşeti Türkiye'yi ayağa kaldırdı. Eski eşi tarafından kızının gözü önünde bıçaklanan Emine Bulut'un son görüntüleri sosyal medyada yeniden yayılırken, Bulut'un bıçaklanmasının hemen ardından sarf ettiği "Ölmek istemiyorum" sözü ise yürekleri dağladı. Türkiye'nin sessiz kalmadığı olayla ilgili son olarak Derya Uluğ da konserinde anlamlı bir harekete imza attı.

"ŞİDDETİN EN AĞIR ŞEKİLDE CEZALANDIRILMASINI İSTİYORUM"

Artvin'de Arhavi Festivali kapsamında sahneye çıkan genç şarkıcı Derya Uluğ, konserinde Emine Bulut'u unutmadı. Şarkılarına ara veren Derya Uluğ, Emine Bulut cinayeti hakkında "Ülkemizde doğaya verilen zararı, çocuklara yapılan şiddeti ve özellikle son zamanlarda artan kadına olan, özellikle eski koca şiddetinin bir an önce en ağır şekilde cezalandırılmasını yürekten istiyorum." dedi.

"ÖLMEK İSTEMİYORUZ"

Sahnede duygusal anlar yaşayan Derya Uluğ, "Ölmek istemiyoruz" yazılı pankart açtı. Şarkıcı 'Dünyada Ölümden Başkası Yalan' isimli şarkının çalındığı esnada ise gözyaşlarına hakim olamadı. Uluğ'u izlemeye gelen hayranları ise alkış ve ıslıklarla şarkıcıya destek oldu.

sarkici-derya-ulug-konserinde-eski-esi-12359011-7691-m.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar