Derya Açıkgöz ablası Hadise'ye destek çıktı

Derya Açıkgöz ablası Hadise'ye destek çıktı
Son günlerde adı Reza Zarrab ile yasak aşk yaşadığı yönünde iddialara karışan Hadise her ne kadar bu haberleri sert bir dille yalanlamış olsa da hemen her gün konuyla ilgili farklı bir açıklama geliyor. Bu süre zarfında Hadise'ye bir destek de kardeşi Derya Açıkgöz'den geldi.

Derya Açıkgöz ablası Hadise'ye destek çıktı

Şarkıcı Ebru Gündeş, 11 yıldır evli olduğu ve kızı Alara'nın babası olan Reza Zarrab'a, evlilik birliğinin temelinden sarsıldığı gerekçesiyle Bodrum Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açmıştı. Gündeş'in boşanma dilekçesinde yer alan "Başka kadınlarla ilişkisi var" ifadesinin ardından herkesi şaşırtan bir iddia ortaya atılmıştı. 

O kadınlardan birinin Hadise olduğu ve ünlü şarkıcının 3 yıl önce Miami'de Zarrab ile buluştuğu öne sürülmüştü.

"KİMSE NAMUSUMU, ŞEREFİMİ LEKELEYEMEZ!"

35 yaşındaki ünlü şarkıcı, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Güne hakkımda çıkan inanılmaz iftiralarla başladım. Bugüne kadar karşılaştığım tüm hakaretler, aşağılamalar, iftiralara karşı sabırla ve empatiyle yaklaşmaya çalıştım ama bu kadar uzun boylu değil. 

Kimse benim namusumu, şerefimi lekeleyemez! Avukatım aracılığı ile tüm hukuki yollarla bu mübarek Ramazan gününde bana bunu yaşatanlara hesabını soracağım. Saygılarımla..." ifadelerini kullanmıştı. Hadise'nin ardından kız kardeşi Derya Açıkgöz de konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

"HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM"

Hadise'ye destek veren Açıkgöz, "Son günlerde ablam Hadise hakkında başlatılan karalama kampanyasını ve iftiraları şiddetle kınıyorum.

Her koşulda kadına şiddete karşı duran ablamın böylesi bir şiddete maruz kalmasından dolayı çok üzgünüm. Bu şiddete maruz kalmayan, ablamın ve ailemin yanında olan herkese teşekkür ederim" şeklinde konuştu.

derya-acikgoz-ic.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar