Derin yazardan Bahçeli'yi hedef alan şok açıklama

Derin yazardan Bahçeli'yi hedef alan şok açıklama
Taha Kıvanç mahlasıyla yazdığı yazılarda uzun yıllar Ankara kulislerinden çok önemli bilgiler veren, gazeteci Fehmi Koru, TV 5'te katıldığı programda AKP ve MHP'ye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Taha Kıvanç mahlasıyla yazdığı yazılarda uzun yıllar Ankara kulislerinden çok önemli bilgiler veren, Pensilvanya'ya gidip FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'le görüşüp ondan getirdiği mektupla Türkiye gündemini alt üst eden gazeteci, yazar Fehmi Koru,  TV5'te yayınlanan Hasan Basri Akdemir ve Mustafa Deniz'in moderatörlüğündeki 4. Güç programına konuk oldu. Fehmi Koru, program sırasında son dönemde AKP'li isimlere yönelik iddialarıyla gündeme gelen Sedat Peker'i değerlendirdi. 

"AK Parti yıpranıyor" diyen Gazeteci Fehmi Koru, MHP'nin AKP'nin hata yapması için mücadele ettiğini iddia ederek, "AK Parti yıpranıyor, olumsuz etkileniyor. MHP ise sanki biraz daha olumsuz etkilensin, daha büyük hatalar yapsın gibi ona destekler veriyor" ifadelerini kullandı.

"MHP, AK PARTİ'YE ZARAR VERİYOR"

Koru şu açıklamada bulundu:

"MHP bugüne kadar AK Parti'ye bir ittifak içerisinde yön veren parti haline dönüştü ve hep yanlışlıklarına ortak oldu ama bu yanlışlıklardan hep elini kirletmeden geldi günümüze kadar. AK Parti yıpranıyor MHP ise sanki biraz daha az olumsuz etkilensin daha büyük hatalar yapsın gibi ona destekler veriyor. Bunu AK Parti'nin çok ciddi düşünmesi gerekiyor."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar