Derbi maçı sonrası Fatih Terim ve Erol Bulut'tan peş peşe açıklamalar!

Derbi maçı sonrası Fatih Terim ve Erol Bulut'tan peş peşe açıklamalar!
Fatih Terim, 0-0 biten Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalarda bulundu. Terim, "Gönül isterdi ki daha hareketli, daha güzel bir oyun olsun ama olmadı" dedi. Erol Bulut ise, " İyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 0-0 biten Fenerbahçe derbisi sonrası açıklamalarda bulundu. Terim, "Gönül isterdi ki daha hareketli, daha güzel bir oyun olsun ama olmadı" dedi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut ise, " İyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Fenerbahçe ile oynanan derbi maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Terim'in açıklaması şöyle:

"Maç öncesindeki o heyecanla, o atmosferle, maçın gidişatı pek aynı olmadı. Gönül isterdi ki daha hareketli, daha güzel bir oyun olsun ama olmadı. Bu pek çok kez gole yaklaştık. Belki golü yapsak, oyunumuzu da düzeltme imkanımız olabilirdi. Ama olmadı. Birçok kez gole yaklaştık fakat bulamadık.

Arka arkaya maçlar ne kadar oyuncu değişikli yaparsak yapalım yıpratıyor demek ki. Sarı kartlarda biraz bonkör davrandığını düşünüyorum hakemin, biz sarıyı severiz ama sadece Galatasaray armasında.

Sarı kartlarda biraz bonkör davrandığını düşünüyorum hakemin. Sarıyı severiz ama sadece Galatasaray armasında.

Asıl isteğim, oynadığımız oyunun, bildiğimiz oyunun tekrarlanması. Maalesef bugün birkaç oyuncumuzdan o ışığı göremedik. Bunu belki gol telafi ederdi, çok da müsait pozisyonlar yakaladık. Son pasları doğru verebilsek pozisyon sayısı artabilirdi. O kadar çok maçımız var ki bunları kaç kez konuşacağız kim bilir. Hayırlısı. Şimdi Glasgow'a hazırlanacağız, döneceğiz Kasımpaşa."

"İYİ BİR MAÇ OYNADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray derbisinin ardından açıklamalarda bulundu. Bulut, takımından memnun olduğunu belirtirken, "Futbolcularımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. İyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum" dedi.

Bulut'un açıklaması şöyle:

"Futbolcularımı gösterdikleri performanstan dolayı tebrik ediyorum. İyi bir maç oynadığımızı düşünüyorum. Kazanmak için elimizden gelen her şeyi yaptık. Gol pozisyonlarına girdik. Ama daha iyi konsantre olup topu filelerle buluşturabilirdik.

"Yeni gelen arkadaşlarımız iyi performans gösterdiler. Birkaç tanesi tam yüzde yüz durumda değil. Ama genel olarak bugünkü performanstan memnunum.Üçüncü bölgede yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmemiz lazım. Oralarda hala biraz daha arayış içerisindeyiz.

"Birçok futbolcumuz kamp döneminde aramızda yoktu. O konuda biraz eksiğiz. Milli maç arasından sonra daha iyi bir seviyede olacağımızı düşünüyorum."

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar