Denizde can pazarı! Hiç düşünmeden atladı

Denizde can pazarı! Hiç düşünmeden atladı
Trabzon'un Sürmene ilçesinde iskeleden denize S.Ş. adlı 15 yaşındaki kız çocuğu düştü. Durumu fark eden bekçi Hasan Kulaç denize atlayarak kızın hayatını kurtardı. 

Trabzon'un Sürmene ilçesinin Çarşı Mahallesi kıyısındaki Sürmene İskelesi’nde korku dolu anlar meydana geldi. İskelede bulunan 15 yaşındaki S.Ş. adlı kız çocuğu dengesini kaybedip denize düştü.

 

 

 

 

Durumu fark eden bekçi Hasan Kulaç hiç düşünmeden denize atladı. Diğer bekçiler ise sağlık ekiplerine bildirdi. Kulaç, suda çırpınan S.Ş.'yi kıyıya çıkardı. Gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan S.Ş., hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan S.Ş.'nin, sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.


"ONU BIRAKMAYACAĞIMI SÖYLEDİM"


Çok mutlu olduğunu söyleyen Kulaç, “Düşen kız kardeşimizin yüzme bilmediğini, bunun için de korku ve panik içinde olduğunu gördüm. Üzerimi çıkarıp hemen suya atladım. Suda ona sakin olmasını ve onu bırakmayacağımı söyledim. Sırtıma alarak, arkadaşların attığı ip yardımıyla kıyıya yanaştım. Deniz de dalgalı olduğu için kollarım ve bacaklarım biraz yaralandı. Ama kız kardeşimizi sudan sağlam şekilde çıkartmayı başardım. Kız kardeşimiz iyi olduğu için çok mutluyum” dedi.


(DHA)

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar