Deniz Zeyrek'ten olay yazı! Çok merak ediyorum Erdoğan'ın bundan haberi var mı

Deniz Zeyrek'ten olay yazı! Çok merak ediyorum Erdoğan'ın bundan haberi var mı
Sözcü yazarı Deniz Zeyrek, Üniversiteler fuhuş evleridir diyen Prof. Dr. Ebubekir Sofuoğlu'nun arkasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı almak istediğini belirtti. 

Akit TV'de katıldığı canlı yayında skandal ifadeler kullanarak "Üiversiteler fuhuş evleridir" diyen Ebubekir Sofuoğlu ile ilgili Sözcü Deniz Zeyrek çarpıcı bir yazı kaleme aldı. 

Sofuoğlu'nun “Sayın Cumhurbaşkanımız da vurguladı, neredeyse fuhuş evleri.” şeklindeki ifadesine dikkat çeken Zeyrek, Erdoğan'ın daha önce sarf ettiği kızlı erkekli aynı odada kalıyorlar ifadelerini hatırlatarak, "Bürokraside, akademide, iş dünyasında, hatta sosyal medyada tavassutla, torpille, yandaşlıkla ayakta kalanlar, her türlü uçuk kaçık düşüncelerine, icraatlarına, yasaklarına, keyfi uygulamalarına, görevi ihmallerine “yukarıyı” adres gösteriyorlar." diye yazdı. 

"Erdoğan'ın 2013'te “buralarda nelerin olduğu belli değil” diye ifade ettiği boşluğu, bugün, 2020'de Prof. Sofuoğlu kendi kafasına göre dolduruyor. Sanıyor ki Erdoğan'ı referans gösterdiğinde, nasıl doldurursa doldursun kimse ona dokunamayacak." diyen Zeyrek şunları kaydetti: 

Bir gazeteci, yazısında ya da TV'de hükümeti eleştiriyor. Sosyal medyada hükümet savunucusu bir kullanıcı o gazeteciye galiz küfürler ediyor. Kullanıcının profiline bakıyorsunuz. Profilinde, arka planında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın boy boy resimleri. Sanıyor ki orada Erdoğan'ın fotoğrafı olunca hakaret ve küfür etmek serbest.

Çok merak ediyorum, acaba Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendi tabanında üretilen “Yukarı” ya da “Külliye” kavramlarının aşağıda bu şekilde kullanıldığının farkında mıdır?

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar