Deniz Zeyrek'in iddialarını Acun Ilıcalı yalanladı!

Deniz Zeyrek'in iddialarını Acun Ilıcalı yalanladı!
MasterChef'te geçmişte yaptığı paylaşımlar nedeniyle yarışmacı Uğur Yılmaz Deniz diskalifiye edilmişti. Sözcü yazarı Deniz Zeyrek ise "Diskalifiye reyting malzemesi yapıldı" deyince Acun Ilıcalı sert tepki gösterdi.

Acun Ilıcalı iddiaları yalanlayarak ateş püskürdü

MasterChef'te geçmişte Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar nedeniyle yarışmacı Uğur Yılmaz Deniz diskalifiye edilmişti. Diskaliyesinin ardından kanala ve yarışma birçok tepki almıştı. Sözü yazarı Deniz Zeyrek ise "Diskalifiye reyting malzemesi yapıldı", "Uğur, reyting uğruna linç edildi"  ifadelerini kullandı. Acun Ilıcalı yeni bir açıklama yaparak iddialara yalanladı.

 

ILICALI İDDİALARI TEK TEK YALANLADI

Deniz Zeyrek'ın "Bir hafta boyunca Uğur Yılmaz Deniz'i yarıştırmaya devam etti" iddialarına tepki gösteren Acun Ilıcalı, "Diskalifiyeden sonra 10 gün daha çekim yaptınız. Yalan! Canlı yayında elediniz. Yalan! MasterChef Türkiye çekimler gerçekleştikten birkaç gün sonra izleyiciyle buluşuyor, canlı yayınlanan bir program değil, izleyicimiz de bunu bilir. Diskalifiyeyi reyting malzemesi yaptınız. Yalan! Yayında gerçekleşen diskalifiye anını reyting malzemesi yapmadık, aksine yayında kendini ifade edip kalıcı hasar görmemesini sağladık. Uğur bu yaklaşımımızın farkında ve bizzat bana teşekkür etti." ifadelerini kullandı.

"SİZ KİNİNİZİ KUSMAYA DEVAM EDİN"

Yazar Zeyrek'in belediyelerle yapılan iş birliklerinde parti ayrımı yapılıyor iddialarına da Ilıcalı sert tepki gösterdi. Ilıcalı, "Belediyeler arasında parti ayrımı yapıyorsunuz, farklı ücretler alıyorsunuz. İftira! Hiçbir zaman belediye ayrımı yapmadık ve yapmayız. Bir yazıya 3 yalan ve 1 iftara sığdırabilmek gerçekten büyük başarı, tebrikler. Tabii inandırabilirsen... Hukuki haklarımızı sonuna kadar kullanacağız. Siz kininizi kusmaya devam edin, biz çalışmaya devam edeceğiz. İzleyicilerimize de belirtmek isterim ki, bir genç eskiden yaptığı hataları nedeniyle toplumdan linç yemek üzereyken onun hayatı boyunca yaşayacağı mağduriyeti engelledik. Bunu sağlamak yaşadığımız iftira kampanyasına değer. Sevgiler... " diye paylaşımda bulundu. 

 

acun-ilicali-sozcu-yazari-deniz-zeyrek-in-13776657-5892-m-1.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar