Deniz Çoban: Atilla Karaoğlan penaltıyı ve kartları vermedi

Deniz Çoban: Atilla Karaoğlan penaltıyı ve kartları vermedi
Eski hakem Deniz Çoban, Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan'ın kararlarıyla ilgili yorumlarda bulundu

Eski hakem Deniz Çoban, yayıncı kuruluş Beinsports'ta Galatasaray-Trabzonspor maçının hakemi Atilla Karaoğlan'ın kararlarını değerlendirdi.

Çoban'ın yorumları şöyle:

- Dorukhan'ın Berkan'ın ayağına basması: Net sarı kart. Ortamı gerecek bir hareket. Buna asla müsaade etmemek gerekirdi.

- Nwaekeme'nin ceza sahasında Emre Kılınç'ın ayağına basması: Benim açımdan hiç şüphe yok. Belki kartın rengini tartışırız. O ayrı bir şey ama burada penaltının olduğu çok net. Net bir penaltı verilmemiş Galatasaray lehine. Hakem vermedi, VAR'ın müdahale edip bu penaltıyı verdirmesi gerekirdi. Penaltı ve beraberinde sarı kart olmalıydı.

- Halil Dervişoğlu'nun Peres'in ayak bileğine darbesi: İyi niyetten bir şüphemiz yok. Gerçekten kazayla basıyor. Kırmızıya hayır demezdim ama ben sarı kartın yeterli olduğunu düşünüyorum. Sarı kart gerekir.

- Galatasaray'ın kazandığı penaltı pozisyonu: Tartışmasız bir penaltı. Hakemin yeri iyi ama görmedi. VAR müdahalesi doğru, sarı kart doğru. Aynı maç içerisinde 16 dakika sonra olan bir pozisyon. İlkinden tek farkı, biraz daha ayakkabının üzerine doğru basıyor olması. Biri değerlendirildi, biri değerlendirilmedi.

- Topun yerdeki Puchacz'ın koluna çarpması: Destek olan ele gelen bir top. Benim açımdan hiçbir şekilde penaltı yok. Net bir devam olması lazım, hakem de devam ettirdi.

- Birincisi net sarı kart, ikinci tam taktik faulün tarifi. Marcao, stoper ve gelmiş kafa vurmak için gelmiş. Eksik yakalanmışlar, takım hızlı çıkıyor, arkada yeri boş. Bütün çabası rakibini durdurmak.''

- Yunus-Nelsson mücadelesi: Yunus'un sarı kartı var. İkinci sarı kart için tartışılmaması, herkes için açık bir karar olması bekleniyor. O pencereden bakınca faul yeterli, ikinci sarı karta gerek olmadığını düşünüyorum.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar