Deniz Çakır'dan Ece Üner'e Kim Kardashian tepkisi: Pes yahu!

Deniz Çakır'dan Ece Üner'e Kim Kardashian tepkisi: Pes yahu!
Türkiye ve Azerbaycan ile ilgili çarpıcı sözler kullanan Kim Kardashian’a ünlü spiker Ece Üner, ana haber bülteninde tepki vermişti. Ece Üner'in kullandığı üsluba ise Deniz Çakır tepki gösterdi

Show TV Ana Haber Spikeri Ece Üner, Türkiye ve Azerbaycan ile ilgili çarpıcı sözler kullanan Kim Kardashian’a tepki göstermişti.

Ece Üner, "Kardashian'ın kameraları göstermeye alışık olduğu dolayısıyla hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var. Bu sözleri söylerken de bu çıkışı yaparken de yine aynı kaynağı mı referans aldı acaba?" dedi.

Spiker Üner'in sözlerine beğeni sosyal medyada beğeni yağdı. Fakat oyuncu Deniz Çakır sosyal medya hesabından Üner'e tepki gösterdi.

Çakır: "Bu nasıl avam yakışıksız bir üsluptur.  Pes yahu... Bu üslup ile Ana Haber Bülteni sunuyor.. İnanılır gibi değil.“ dedi.

Deniz Çakır'ın paylaşımının ardından Ece Üner'den yanıt geldi.

"SAMİMİYETSİZLİĞİNİZ MİDE BULANDIRICI!"

Üner sosyal medya hesabı üzerinden: “Özünde ‘bir yerinden uydurma’ dedim. Esas cinsiyetçilik, burada cinsiyetçilik aramak! Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı!” 

"Biraz da Can Yücel okuyun! Kavramlarınız yerine otursun!" ifadelerini kullandı.

 

ekran-goruntusu-2020-09-29-124059-001.jpg

 

eceeee.jpg

 

edededee.jpg

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar