Deniz Akkaya'dan Uşak Valisi Funda Kocabıyık'a destek

Deniz Akkaya'dan Uşak Valisi Funda Kocabıyık'a destek
Uşak Valisi Funda Kocabıyık, geçtiğimiz gün kent incelemeleri yaptığı sırada sosyal mesafeyi korumayanlara karşı sözleri tepkilere neden olmuştu. Ünlü model Deniz Akkaya ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla valiye destek verdi.

ENİSE ALTINOK/ GÜNBOYU

Uşak Valisi Funda Kocabıyık, Vali Yardımcıları Muammer Balcı, Hüseyin Demirbaş, Meral Batı Demirbaş ve İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer ile kentin işlek caddelerinden İsmet Paşa Caddesi’nde incelemelerde bulunurken sosyal mesafeyi korumayanlara uyarılarda bulunarak, vatandaşları azarlamıştı.

Vali, ‘’Sosyal mesafeyi ayarlayın. Sosyal mesafeyi!’’ şeklinde uyarılarda bulunmuş ve ‘’Eğer çok özel bir sebep dolayısıyla sokağa çıkmak zorunda iseler sosyal mesafeyi korusunlar kalabalık oluşturmasınlar. Biz ilimiz genelinde kalabalıkları ortadan kaldırmak için daha sert tedbirler alacağız" şeklinde konuşmuştu.

Gelen tepkilerin yanı sıra valinin haklı olduğunu savunanlardan biri de ünlü model Deniz Akkaya oldu. Akkaya Instagram hesabının ‘hikâye’ bölümünden yaptığı paylaşımda, ‘’Herkes tepki koymuş, bırakınız bu duygusallığı! Kişiler kendi şuur, mantık, akıl üçgeninde yapamıyor ise bende daha fazlası yapılmalı. Bırakın bu duygusal alınmaları. Yurt dışında, ABD’de polis silahla vuruyor!’’ sözleriyle Vali Kocabıyık’a destek verdi.

deniz2.jpgdeniz1-001.jpg

82594.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar