Deniz Akkaya, Enes Batur'un 'orman yangını' sözlerine ateş püskürdü

Deniz Akkaya, Enes Batur'un 'orman yangını' sözlerine ateş püskürdü
Ülkenin dört bir yanında çıkan orman yangınlarına rağmen Instagram'dan paylaşım yapanları sert bir dille eleştiren ünlü manken ve sunucu, Deniz Akkaya ünlü sosyal medya fenomeni Enes Batur'un açıklamalarına ateş püskürdü.

Manavgat'ta başlayıp, Türkiye'nin güney bölgesine kadar ulaşan orman yangınları herkesi kahretti.

Birçok yangının başlamasının ardından ünlü isimlerin bir çoğu üzüntülerini dile getirirken,  bazı kesim ise hiçbir paylaşım yapmadan hayatlarına devam etti. Bunun üzerine sinirlerine hakim olamayan Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak duyarsız kişilere adeta ateş püskürdü.

Sosyal medyayı afet bölgelerindeki vatandaşların yardım amaçlı kullandığını söyleyen ve bu dönemde hala eğlenmeye devam edenlerin olduğuna şaşırdığını belirten Akkaya, "Tabi ki hayat devam ediyor da... Hassas davranış asaletten gelir" açıklamasında bulundu.

Ardından Akkaya, ünlü fenomen Enbes Batur'un, "Ülkemizin geleceği adına fidan bağışı yapabilen yapamayan herkes adına yapmak istiyorum. Bu Tweet'in alacağı her FAV için 2 fidan dikiyoruz" sözleri üzerine açtı ağzını yumdu gözünü...

Akkaya sosyal medya hesabı Instagram'dan şu ifadeleri kullandı:

"Hep söylüyorum bu dönemin insanı like ve fav bağımlısı. Bu alkolden, uyuşturucudan daha tehlikeli...

Geçen günlerde ne güzel işler yaptın, oldu mu şimdi bu? Sen yap güzel bir orman, alkışın, like ve fav'ın alası milli servete yaptığın bu yatırımla tüm ülkeden gelir."

enes-batur-deniz-akkaya-09.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar