Deniz Akkaya ceza evinden çıktı

Deniz Akkaya ceza evinden çıktı
Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararını ihlal edince 3 gün zorlama hapsi cezasına çarptırılan eski manken Deniz Akkaya, Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan bugün çıktı. Akkaya yaptığı ilk açıklamalarda Selin Ciğerci ile ilgili çarpıcı iddialarda bulundu.

Eski manken Deniz Akkaya sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci'nin aldırdığı tedbir kararını ihlal ettiği gerekçesiyle 3 gün zorlama hapis cezasına çarptırılmıştı. Bugün saat 12.00'de hapis cezası biten Akkaya, Selin Ciğerci hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Tek kişilik hücrede 3 gün hapis yatan Akkaya, cezaevi çıkışı, ''Kokuyorsam kusuruma bakmayın 3 gündür duş alamadım. İlk işim kızımı görmek ve duş almak olacak" dedi.

Selin Ciğerci ile ilgili çok ağır iddialarda bulunan eski manken, "Ben öyle süslü sözler sarf eden bir insan değilim. Bundan sonra onun içerisinde olduğu bütün kirli oyunları ortaya çıkartacağım. Tarlabaşı'ndan Londra'ya uzanan bu kirli tezgahın tüm gerçeklerini ortaya çıkartacağım. İlk olarak dava açıp, her birini teker teker ispat edeceğim. FETÖ ile bağlantılarından tutun da naylon fatura ile kurduğu çirkin düzeni gün yüzüne çıkartacağım. Buradan söylüyorum bundan sonra ona gerçek adı 'Okan' ile hitap edeceğim. Herkes gerçekleri görecek" ifadelerini kullandı.
 

bomba-iddia-selin-cigerci-esi-gokhan-cira-ile-13747876-1529-m.jpg
 
NELER YAŞANDI?

Cinsiyet değiştirme ameliyatının ardından futbolcu Gökhan Çıra ile nikah masasına oturan Selin Ciğerci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taşıyıcı anne yöntemiyle çocuk sahibi olmak istediğini dile getirmiş, takipçilerinden dua istemişti. Deniz Akkaya, Selin Ciğerci’nin bu paylaşımına yorumculuk yaptığı magazin programında yer verip ağır bir şekilde eleştirdi. Konu hakkındaki düşüncelerini dile getiren Akkaya, çocuk sahibi olmak isteyen Ciğerci'nin eltisi olarak tanıttığı bir kadına taşıyıcı annelik yaptırdığını iddia etti.

"İKİ ELİM YAKANDADIR!"

“Selin Ciğerci taşıyıcı anneyi evinde tutuyor” iddiaları üzerine canlı yayına bağlanan Selin Ciğerci, ateş püskürdü. Deniz Akkaya’nın iddialarını yalanlayan Ciğerci, taşıyıcı anne olduğu iddia eden şahsın , eltisi olduğunu, gerekli fotoğrafları göndereceğini söyledi. Henüz taşıcıyı annelik ile ilgili bir gelişme olmadığını, sadece isteğini dile getirdiğini belirtti. 

Selin Ciğerci'nin kendisini geçtiğimiz günlerde çocuğuyla ilgili vurduğunu söyleyen Akkaya ise "Bel altı vurarak beni karşına aldın iki elim yakandadır. Avukatlarım devreye giriyor" dedi.

"SEN KENDİNİ MÜGE ANLI MI ZANNEDİYORSUN?"

Deniz Akkaya’nın “Senin çocuğun olamaz bu şekilde. Kanunlar izin vermiyor.” sözleri üzerine çileden çıkan Selin Ciğerci, “Sana ne! Sen kendini Müge Anlı mı zannediyorsun?" diyerek tepkisini dile getirmişti. Akkaya hakkında tedbir kararı aldıran Ciğerci, eski mankenin açıklamalarına devam etmesi sonucu bir kez daha mahkemeye başvurdu. Mahkeme Deniz Akkaya'nın üç gün hapis yatmasına hükmetti.

(DHA)

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar