Demokrat Parti'nin Millet İttifakı'na katılacağını kesin bir dille yazan Ahmet Hakan Gültekin Uysal'dan böyle özür diledi

Demokrat Parti'nin Millet İttifakı'na katılacağını kesin bir dille yazan Ahmet Hakan Gültekin Uysal'dan böyle özür diledi
Ahmet Hakan Demokrat Parti'nin Millet İttifakı'ndan ayrılacağına ilişkin ifadeleri nedeniyle özür diledi. Ahmet Hakan, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile konuşmasını da aktardı. 

Ahmet Hakan, kesin bir dille millet ittifakından ayrıldığını yazdığı Demokrat Parti'den 'büyük bir mahcubiyet' ile özür diledi.

Hürriyet gazetesi genel yayın yönetmeni ve yazarı Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında Demokrat Parti'den özür dilediğini ifade etti. 

Demokrat Parti'nin Millet İttifakı'ndan ayrıldığını kesin bir dille yazdığını ifade eden Hakan şöyle yazdı: 

"DEMOKRAT Parti’nin millet ittifakından ayrıldığını yazmıştım dün. Biraz da kesin bir dille... Ama ayrılmamışlar. Genel başkan Gültekin Uysal’ın açıklamalarını dinledim. “Millet ittifakındayız” diyor. Düzeltir, büyük bir mahcubiyet içinde özür dilerim.

TELEFONUM ACI ACI ÇALDI

NOT: Tam bunları yazmıştım ki... Telefonum acı acı çaldı. Açtım: Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal... Selam kelamdan sonra hemen “Tam ben de şöyle bir şey yazmıştım ki aradınız” dedim. 

O da sözü hiç uzatmadan “Hah, tamam, ben de onu söyleyecektim” dedi. 
Bu arada bu spekülasyonun çıkma nedenleri üzerine de konuştuk. 
Gültekin Uysal, bu konuda şunları söyledi: “Siyasal sınırlar kadastro alanı gibi bölünmüş. Biz PKK’dan evlatlarını isteyen Diyarbakır Anneleri’ne gittik. Orası sadece belli bir siyasi anlayışın tekelinde görüldüğü için bu tür spekülasyonlar çıkıyor. Biz merkez sağız. Milletin en geniş anlamdaki duyarlılığını savunuyoruz.”


 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar