Demet Akbağ vefat eden eşiyle çekilmiş karesine 'Benim çifte bayramım' notunu düştü

Demet Akbağ vefat eden eşiyle çekilmiş karesine 'Benim çifte bayramım' notunu düştü
Oyuncu Demet Akbağ, iki yıl önce İzmir'de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden 20 yıllık eşi Zafer Çika'nın doğum gününde duygusal bir paylaşıma imza attı.

Akbağ'ın eşi Zafer Çika, 2019 yılında Çeşme’ye seyir halindeyken, İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Usta oyuncu, vefat haberi sonrası yaptığı ilk paylaşımda, "Acı haberi aldığımız andan itibaren arayan, soran, elimizi tutan, acımızı paylaşan, hayat arkadaşım Zafer'imi, Ali'min babasını en samimi hisleriyle uğurlayan, tanıyan, tanımayan herkese çok çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Eşinin ölümüyle yıkılan Akbağ, Zafer Çika'nın doğum gününü sosyal medya üzerinden kutladı. Ünlü oyuncu, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nda dünyaya gelen Çika'yla fotoğrafını paylaştı.

akbag-ic-2.webp

Denize baktıkları bir kareye kalp emojisi ekleyen 61 yaşındaki sanatçı, içinde bulunduğumuz günün önemine atıfta bulunarak "Benim çifte bayramım. Sonsuza kadar" yazdı ve kırmızı kalp emojisi bıraktı.

Acısı hala taze olan oyuncu, geçtiğimiz mart ayında, kalp ve sonsuzluk emojileriyle birlikte yaşamını yitiren Zafer Çika ile çekilen eski bir karesini yayınlamıştı.

akbag-ic.webp

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar