Demet Akalın'dan Burcu Esmersoy'a destek

Demet Akalın'dan Burcu Esmersoy'a destek
Şarkıcı Demet Akalın, katıldığı canlı yayın programında babasından gördüğü şiddeti anlatan Burcu Esmersoy'a destek verdi.

"Hem anne, hem baba"

Burcu Esmersoy, hakkında çıkan 'aneroksiya' oldu iddialarını yalanlamıştı. Geçtiğimiz günlerde Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın YouTube programına konuk olan Burcu Esmersoy burada yaptığı açıklamada, babasından şiddet gördüğünü gözyaşları içerisinde anlatmıştı. Esmersoy'a bir dönem polemik yaşadığı Demet Akalı'ndan destek geldi. Akalın Esmersoy'a, "Sen çok özel bir kadınsın. Çok iyi anne olacaksın. Hem anne hem baba bile olabilirsin. Hep güçlü kal" ifadelerini kullandı.  

NE OLMUŞTU?

Demet Akalın ve Burcu Esmersoy birkaç ay önce "Instagram'da takibi bırakma" konusu nedeniyle tartışma yaşamıştı. Demet Akalın'ı takipten çıkan Esmersoy'un, "Bir şey deniyoruz hesap düzeninde" ifadelerine sinirlenen Akalın, "Aman bir daha takip etme de saçma sapan deneylere alet etme beni!" diyerek sunucuyu takipten çıkarmıştı. Akalın ve Esmersoy arasında yaşanan gelişmelerin, ikilinin arasındaki buzları eritebileceği kaydedildi. 

5e4aa5b7554280041cefe31d.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar