Defne Samyeli'nin sahne ücreti dudak uçuklattı

Defne Samyeli'nin sahne ücreti dudak uçuklattı
Cem Yılmaz ile ilişkisinin sonlanmasının ardından sahne zammıyla gündeme gelen Defne Samyeli'nin yeni ücreti, dudak uçuklattı. Samyeli, organizasyonlardan 150 bin TL istemeye başladı. 

Sürpriz bir şekilde usta komedyen Cem Yılmaz'la 1,5 yıllık ilişkilerini sonlandıran Defne Samyeli, evlilik şartıyla Yılmaz'la barıştığı iddia ediliyordu. Ünlü komedyenle ilişkisi başladıktan sonra sahne ücretine zam yaptığı iddia edilen Samyeli'nin yeni sahne ücreti gündem oldu.

Cem Yılmaz'la ayrılığının ardından single çıkarmaya hazırlanan Defne Samyeli, sahne ücretine de çılgın bir zam yaptı. Bir dönem yalnızca 5 bin TL'ye sahne alan ünlü şarkıcı Cem Yılmaz'la ilişkiye başlaması sonrasında 80 bin TL'ye sahne almaya başlamıştı. 

150 BİN TL İSTİYOR!

Samyeli, şimdilerde ise Medyatava'nın haberine göre, organizasyonlardan 150 bin TL istemeye başladı. 

Öte yandan ayrılık sonrası ara ara objektiflere takılan Cem Yılmaz ve Defne Samyeli'nin yüzlerinin gülmemesi ve sürekli gergin halleri herkesin dikkat çekmişti ki iddialara göre, ünlü çift, barıştı. 

Defne Samyeli'nin barışmak için evlilik şartı koyduğu iddiası ise olay oldu. 'Neler Oluyor Hayatta?' adlı programın haberine göre, ikili ayrılığa daha fazla dayanamadı ve Defne Samyeli, Cem Yılmaz'ı evlilik şartıyla affetti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar