Defne Samyeli'den hayran bırakan Miami pozları!

Defne Samyeli'den hayran bırakan Miami pozları!
Ünlü oyuncu Defne Samyeli, rol aldığı dizinin final yapmasının ardından soluğu Miami'de aldı. Tatilinden kesitleri Instagram sayfasından paylaşan Samyeli'nin fotoğrafları sosyal medyada büyük beğeni topladı.

Defne Samyeli'den hayran bırakan pozlar!

Defne Samyeli, geçtiğimiz hafta ABD'ye uçtu. Houston'da arkadaşlarıyla buluşan şarkıcı, ardından da Miami'ye geçti. Güzel havayı fırsat bilen 48 yaşındaki Samyeli, güneşin ve denizin de tadını çıkardı. Tatilinden kesitler paylaşan Samyeli'nin fotoğrafları takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

33332222.jpg

Defne Samyeli haftanın 5 günü tekvando ve Muay Thai yapıyor. Kısacası dövüşüyor. Yediğine içtiğine de dikkat etmeyi ihmal etmeyen tescilli güzel haftanın bir günü karabuğday detoksu uyguluyor. Maydanoz ve dereotunu sofrasından eksik etmiyor.

4444444.jpg

Saçları için ise susam yağı ile bakım uyguluyor. Samyeli "Vücuduma sevgi ve saygı ile yaklaşıyorum, karşılığını da alıyorum. Ruhumdan ve bedenimden en mutlu olduğum dönemi yaşıyorum" diyor.

55555555.jpg

Öte yandan ev sahibi Yusuf Araz ile mahkemelik olduğuna dair haberlerle gündeme gelen şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli, "İsmimi kullanmakla tehdit etmişti. Manevi tazminat davası açmıştım. Ben de 'mahkeme karar versin' dedim ve mahkeme de kararını verdi. Ben de kiramı ödedim" ifadelerini kullanmıştı.

6666666.jpg

Yeni bir ev aradığını söyleyen Samyeli, "Daha evimi taşımadım. Ben kimsenin hakkını yemek istemem. Ben ne davalara mağruz kaldım. Hiçbir zaman boyun eğmedim" demişti.

777777.jpg

Defne Samyeli'nin kardeşi Sühan Samyeli, ablasıyla ev sahibi Yusuf Araz arasında geçen konuşmayı anlatmıştı. Araz ise Sühan Bey'in yalancı şahitlik yaptığını belirtip suç duyurusunda bulunmuştu.

888888.jpg

1995 yılında nikah masasına oturan mimar Eren Talu ile Defne Samyeli, 2011'de boşanmıştı. Samyeli ve Talu'nun, Derin ve Deren adında iki kızı bulunuyor.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar