Defne Samyeli'den evlilik açıklaması

Defne Samyeli'den evlilik açıklaması
Necip Memili ile Didem Dayıcıoğlu'nun nikah törenine katılan Defne Samyeli'den flaş bir evlilik açıklaması geldi. Cem Yılmaz ile ayrılığının ardından evlilik şartıyla barıştığı iddia edilmişti.

Defne Samyeli'den evlilik açıklaması

Cem Yılmaz ile 1,5 yıllık ilişkisini bitirmesiyle gündemden düşmeyen Defne Samyeli, geçtiğimiz akşam Necip Memili ile Didem Dayıcıoğlu'nun nikah törenine katıldı. Düğünün ardından basın mensuplarıyla kısa bir sohbet eden Samyeli'nin evliliğe dair söyledikleri ise şaşırttı. 

47 yaşındaki Samyeli, "Çok mutluyuz. Harika bir nikah kıydık, kız tarafıyız. Didem hem aile dostum, hem ekibimin çok değerli bir parçası, hem de yakın arkadaşım. Didem kardeşim sayılır, Necip de artık yeni kardeşimiz. Ailemiz büyüdü diye çok seviniyoruz" dedi.

"Arkadaşlarınız evleniyor. Sizin evliliğe bakış açınız nasıl?" sorusuna, "Evlilik güzel bir müessese. Çok doğru ve iyi bir şey olduğunu düşünüyorum" yanıtını veren Samyeli, evliliğe yeşil ışık yaktı.

Samyeli'nin evliliğe ilişkin açıklamaları şöyle:

"Ben çok küçük yaşta evlendim, boyumdan büyük çocuklarım var. Ne kadar güzel, bir daha hayatımda evlilik olabilir, neden olmasın? Her türlü açığım bu konuya."

Onay vermediğiniz birisi kızlarınızın hayatlarında olabilir mi?" sorusu yöneltilen ünlü sunucu, "Herkes seçimleriyle var hayatta. Doğrular, yanlışlar yapıp yollarını bulacaklar. Biz de hayatımızda bir dolu doğru, yanlış yapıyoruz. Hayatta onay verme mekanizmasının çok önemli olmadığına inanıyorum. Kendilerine zarar verecek bir durumun içinde olmadıkları müddetçe anne olarak her karalarında yanlarında olurum" şeklinde konuştu.

defne-samyeliden-flas-evlilik-ac-jai2-png.png

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar