Defne Samyeli sosyal medya hesabından Sedat Peker'den açıklama istedi

Defne Samyeli sosyal medya hesabından Sedat Peker'den açıklama istedi
Sedat Peker, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda 'Defne Hanım' sözlerini kullanarak kafaları karıştırdı. Sosyal medya kullanıcıları bu paylaşım üzerine Defne Samyeli ismini gündeme taşıyınca Samyeli'den Sedat Peker'e tepki dolu bir paylaşım geldi.

Sedat Peker gündeme yönelik attığı tweetlerle dikkat çekerken bu defa 'Defne Hanım' diyerek bazı paylaşımlarda bulundu. Bu mesaj sonrasında Defne Samyeli gündeme oturdu ve TT listesine girdi. Ünlü sunucu Samyeli, Sedat Peker'e tepki gösterdi.

"BEN O DEFNE HANIM DEĞİLİM" DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Sedat Peker'in imaları sonrasında Defne Samyeli TT listesinin tepesine oturdu. Ünlü sunucu iddialar üzerine Twitter hesabından Sedat Peker'e tepki gösterdi. 'Defne Hanım' ben değilim diyen Defne Samyeli, şu paylaşımı yaptı:

"Ben o Defne Hanım değilim. Ama görüyorum ki gündemde benmişim gibi bir algı oluşmuş, ya da yaratılmış. Son dönemin en popüler tweetlerinin yazarı Sedat Peker, bunlardan birinde bahsettiği 'Defne Hanım'ın soyadını da bahşederse, başta ben olmak üzere diğer kadın, anne, kız çocuğu Defne'ler durduk yere zan altında kalmaz iftiraya uğramaz. 

Yayınlarında sık sık Allah'a sığınan, karısının anneliğine, kızının gözyaşının kutsallığına, Kur'an'ın iftira ile ilgili hükümlerine ve de 'kul hakkı'na atıfta bulunan Sedat Peker, bu konularla ilgili sadece kendi ve ailesinin Allah katında imtiyazlı olduğunu düşünmüyordur sanırım. 

Bir kul, bir birey, bir kadın, bir anne, bir kız kardeş ve bir kız çocuğu olarak kendisini hemen bu muğlak açıklamasını netleştirmeye davet ediyorum. Açıklasın, kimmiş o Defne Hanım? Evinde kim kalp krizi geçirmiş? Açıklayacaktır mutlaka, çünkü şerefli olmak, topraklarımızda pek anlam yüklenen 'erkek gibi olmak' bunu gerektirir."

Defne Samyeli'ni bu paylaşımlarının ardından Sedat Peker, özür dileyen bir açıklama yaptı. 

sedat-ic-001.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar