Davutoğlu'nun ardından Babacan da harekete geçiyor

Davutoğlu'nun ardından Babacan da harekete geçiyor
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurduğu Gelecek Partisi sonrasında Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan da partisini kurmak için hareket geçiyor. Babacan'ın partisinin kuruluş tarihini Aralık ayı bitmeden duyurup, 2020 Ocak ayında kamuoyuna tanıtılacağı ifade edildi.

AKP'den istifa ederek yeni parti çalışmalarına başlayan eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan son aşamaya geldiği dile getirildi. Babacan'ın ekibinden bir yetkilinin verdiği bilgiye göre, yeni parti ocak ayının ilk yarısında kamuoyuna tanıtılacağı ifade edildi.

MAHALLE BULUŞMALARI GERÇEKLEŞTİRİYOR!

Babacan'ın partisi, siyasette kavgacı bir dil yerine istişare ve sorunlara çözüm önerileri getirmeye odaklı bir strateji izlemeyi hedefliyor. Bu yüzden de Türkiye'nin akut sorunlarına yönelik söyleyecek yeni şeyler oluşturmak için "farklı mahallelerden" kanaat önderleriyle danışma süreçlerini devam ettiriyor.

Ancak Parti'nin ismi ve logosu ile Kurucular Kurulu konusunda basına yansıyan iddialara rağbet edilmemesi gerektiğini de söz konusu yetkili önemle vurguluyor. "Tüm bu bilgileri, Parti kurulduğu gün paylaşacağız. Öncesinde herhangi bir açıklamamız olmayacak" diyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar