Davutoğlu'ndan Saadet Partisi kararı: Kudüs mitingine katılacak

Davutoğlu'ndan Saadet Partisi kararı: Kudüs mitingine katılacak
Eski Başbakan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi tarafından yarın düzenlenecek olan Büyük Kudüs Mitingi'ne katılma kararı aldı.

ABD Başkanı Donald Trump'ın 'Yüzyılın Anlaşması' olarak nitelendirdiği 'Orta Doğu Barış Planı Türk ve dünya kamuoyunda tepkiyle karşılanırken Saadet Partisi ise İstanbul'da Büyük Kudüs Mitingi düzenleme kararı almıştı. 

Saadet Partisi'nin ABD Başkanı Donald Trump'ın "Yüzyılın Anlaşması" olarak açıkladığı işgal planına karşı yarın İstanbul’da düzenleyeceği Büyük Kudüs Mitingi'ne Gelecek Partisi'nden destek geldi. Ümmetin ortak davası Filistin için hain emellerine bir yenisini ekleyen ABD ve işgalci İsrail rejimi sözde barış planı çerçevesinde Kudüs'ün toprak bütünlüğünü tehdit etmeye devam ediyor.

TÜM SİYASİ PARTİLERİN GENEL BAŞKANLARI DAVET EDİLDİ

ABD Başkanı Donald Trump'ın "Yüzyılın Anlaşması" olarak adlandırdığı sözde barış planını protesto etmek için 9 Şubat pazar günü saat 14.00'da Yenikapı miting alanında Büyük Kudüs Mitingi düzenlenecek. Filistin ve Türk bayraklarının yer alacağı mitinge Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, tüm siyasi partilerin genel başkanlarını da davet etti.

AHMET DAVUTOĞLU DA KATILACAK

Gelecek Partisi adına Parti Sözcüsü Selim Temurci, Twitter üzerinden yaptığı bir açıklamayla Gelecek Partisi’nin de mitingde yer alacağını söyledi. Temurci, “Filistin topraklarına el koymak isteyenlere karşı tüm kalbimizle “Hayır” diyor, Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da iştirak edeceği yarınki Kudüs Miting’ine tüm İstanbullu kardeşlerimizi davet ediyoruz.” ifadelerini kullanırken herkesi mitinge katılmaya davet etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar