Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: "O gece telefonumuza çıkmadı"

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a: "O gece telefonumuza çıkmadı"
İdlib'de 34 şehidimizin olduğu gece Kılıçdaroğlu'nun kendisini aramadığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan tepki geldi. Davutoğlu, "'Beni aramadı' diye muhalefet liderlerini şikayet eden Sayın Cumhurbaşkanı, bizim telefonumuza çıkmadı" ifadelerini kullandı.

İdlib'de 34 askerimizin şehit olduğu geceye ilişkin açıklamalarda bulunan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Cummhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendisinin telefonlarına çıkmadığını söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Konya İl Başkanlığı açılış töreninde konuştu.

İdlib'deki saldırının ardından Erdoğan'ı aradığını belirten Davutoğlu, "27 Şubat gecesi, 34 şehidimizin olduğu gece bütün millet olarak ayaktaydık. O gece millet bir ses duymak istedi. Yönetimde olanlardan bir ses duymak istedik. Sabaha kadar bu sesi duyamadık. Bir eylem planı hazırladık. Bütün siyasi parti liderlerini aradık. Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Akşener ve Sayın Karamollaoğlu telefonumuza çıktı. Ancak muhalefet liderleri kendisini aramadı diye şikayet eden Sayın Cumhurbaşkanı telefonumuza çıkmadı" dedi. 

NE OLMUŞTU?

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlib'de 36 askerin şehit edilmesinin ardından kendisini aramayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu "Ben seni niye arayayım ya? Dünya bizi arıyor, sen de bizi arayacaksın, biz de sana her şeyi veririz." sözleriyle eleştirmişti.

Alçak saldırı sonrası kendisini arayan parti liderleriyle görüşen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP liderinin kendisini aramadığı için eleştirmesine tepki göstererek "İnanın bütün bunlar olurken tabi dün gün boyu sürekli liderlerle görüşmelerimiz oldu; ana muhalefetin başı hariç. O arama lütfunda bulunmadı, neymiş ben onu arayacakmışım. Ben seni niye arayayım ya? Dünya bizi arıyor, sen de bizi arayacaksın, biz de sana her şeyi veririz. Milletimiz kendi zihninde bu meseleyi çözdüğü için mücadeleye kayıtsız şartsız destek veriyoruz. Kararlılıkla yolumuza devam edeceğiz" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar