Davutoğlu'ndan çocukları kaçırılan annelere destek!

Davutoğlu'ndan çocukları kaçırılan annelere destek!
AKP'den ihracı istenen Ahmet Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Diyarbakırlı aileleri, anneleri yalnız bırakmadı. Davutoğlu, HDP önünde eylem yapan ailelerle telefonda görüştü.

Ahmet Davutoğlu’nun mesajını ailelere ileten AKP Diyarbakır eski il başkanı Aydın Altaç, HDP binası önünde devam eden eylemle ilgili bilgileri paylaştı.

Bugün Diyarbakır’da çocukları PKK tarafından kaçırılan ailelere bir moral, destek ziyaretinde bulunan Altaç,"Biz sabah saat 11’e doğru arkadaşlarımızla birlikte HDP İl Başkanlığı önündeydik. Orada çocukları PKK terör örgütü tarafından kaçırılan 10 aile eylem yapıyor. Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun selamlarını ilettik kendilerine. Hepsinin de karşı selamlarını aldık. Ahmet Davutoğlu’nun konuya ilgisinden çok memnun kaldıklarını belirttiler. Bu süreçte kendilerine verilen desteğin çok önemli olduğunu ve çocuklarına kavuşmak istediklerini söylediler." dedi.

Davutoğlu ailelerle telefonda konuştu

Sayın Başbakanımızın selamlarını ilettikten sonra onların motivasyonlarının arttığını hissettik. Buna bütün ulusal kanallar da şahit. Hem Sayın Başbakanımızın hem Sare Hanım’ın telefon görüşmelerinden sonra aileler büyük bir memnuniyetle teşekkür ettiler. Desteklerin devamını dilediklerini söylediler.

Diyarbakır’da son durum nedir? Davutoğlu neler söyledi?

Burada insanların moralleri bozuldu elbette çocuklarının kaçırılmalarından dolayı büyük bir üzüntü var. Ancak Sayın Başbakanımızın telefonu o umutsuz havayı biraz olsun dağıttı. Biz ayrılırken de bütün ailelerin Başbakanımıza ve Sare Hanım’a ayrı ayrı selamları vardı.

Orada Sayın Başbakanımız da dile getirdi biz de dile getirdik. HDP il binasının önündeki eylemlerin devam etmesi gerekiyor. Türkiye’de dağa götürülme, dağa kaçırılma olaylarının sonlanması gerektiğini vurguladı Sayın Davutoğlu.

88.PNG

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar