Davutoğlu'ndan bomba iddia: Erdoğan ile Perinçek arasında...

Davutoğlu'ndan bomba iddia: Erdoğan ile Perinçek arasında...
FOX TV’de İsmail Küçükaya’nın konuğu olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek ile ilgili çok konuşulacak bir iddiada bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu çalar saat programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Davutoğlu, iktidar tarafından sıklıkla dile getirilen ‘milli’ kavramıyla ilgili, “Bugünlerde bir bakanın ya da cumhurbaşkanın ağzından milli kavramını duyduğum zaman yine neyi örtmek istiyorlar diye şüphe ediyorum” yorumunda bulundu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in iktidar elindeymiş gibi davrandığını kaydeden Davutoğlu, “Perinçek iktidar ortağıymış gibi toplumun önüne çıkarılıyor. Bizim görüşlerimizin ifade edilmesi yasaklanırken ne hikmetse binde 25’lik bir parti gündemi belirleyebiliyor. Cumhurbaşkanı herkese ayar veriyor. Perinçek’e neden veremiyor? Şamil Tayyar ayar vermek istedi. O da görevden alındı. Demek ki bir pazarlık var perde arkasında. Cumhurbaşkanı çıksın açıkça bu küçük marjinal parti haddini bilsin diyemiyor” şeklinde konuştu.

"MAOCULUĞUN TÜRKİYE'DEKİ TEMSİLCİSİ..."

‘Millilik’ kavramının iktidar tarafından işlerine geldiği zaman kullanıldığını belirten Davutoğlu, “Bugünlerde bir bakanın ya da cumhurbaşkanın ağzından milli kavramını duyduğum zaman yine neyi örtmek istiyorlar diye şüphe ediyorum” dedi. Uygur Türklerine Çin tarafından yaşatılan zulmü hatırlatan Davutoğlu, “Uygur Türklerine neden sesleri çıkmıyor? Millilik dedikleri şeyi sadece içeride propaganda aracı olarak kullanıyorlar. Akıl ortakları, Maoculuğun Türkiye’deki temsilciliğini yapmış bir siyasi de çıkmış ‘Türkiye’yi biz yönetiyoruz’ diyor” şeklinde konuştu.

“BAHÇELİ SENATO ROLÜ OYNUYOR”

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne de değinen Davutoğlu, “Bugünkü Cumhurbaşkanlığı Sistemi’nde Bahçeli Senato rolü oynuyor. Bir denetim bir filtreleme aracı olarak…” dedi.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar