Davutoğlu’ndan Bakan Albayrak’a gönderme: "Görevimiz bakanı korumak değil..."

Davutoğlu’ndan Bakan Albayrak’a gönderme: "Görevimiz bakanı korumak değil..."
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Alanya'da konuştu. İktidara ekonomi konusunda yüklenen Davutoğlu, "Bizim görevimiz bir bakanı korumak değil, bizim ve sizin göreviniz Türk Lirası'nı korumak" açıklamasında bulundu.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, partisinin Alanya 1. Olağan Kongresinde önemli açıklamalarda bulundu.

Karar'da yer alan habere göre ekonomiden yasaklara kadar birçok konuda eleştiride bulunan Davutoğlu, “Sosyal medya kampanyalarına alıştılar. Neymiş, emperyalistlere karşı Hazine ve Maliye Bakanı'nı koruyacakmışız. Bizim görevimiz bir bakanı korumak değil, bizim ve sizin göreviniz Türk Lirası'nı korumak” dedi. 

İşte Ahmet Davutoğlu’nun açıklamalarında satırbaşları: 

Mart ayında devlet herkes evlerine çekilsin dedi. Hazır geliri ya da rant geliri olanlar bu süreci bir tatil gibi değerlendirdi... Peki ya böyle bir felakete hazırlıksız yakalanan milyonlar? Bunların dertleriyle dertlenen oldu mu? Oldu, Gelecek Partisi oldu.

Borçlanmalar üzerinden yoksulu daha yoksul, zengini daha zengin yapan bir rant sistemi kurdular. Bu partiyi kurmamızın sebebi bu rant sistemini, bu çarkı bozmak, temelinden değiştirmektir!

Bizim dönemimizde seçkin bir zümre Türkiye'nin dar imkanlarını kullanmayacak. Türkiye'nin imkanları geniş halk kesimleri için, istihdamı artırmak için kullanılacak.

TÜİK'in verdiği rakamlara bile Türkiye'de fakir halk gelişmiş ülkelerin 30 katı enflasyonla boğuşuyor. Enflasyon bir canavardır, farketmeden sizin maaşınızı eritir, iliğinizi sömürür. Ama halen iktidarlarını düşünüyorlar. Bütün dertleri iktidarda kalmak.

Türkiye zengin bir ülke, yolsuzluk olduğu için yoksulluk var. Biz Toroslar'da geçimini temin edemediği için Alanya'ya gelip esnaflık yapanların çocuklarıyız. Yoksulları hiçbir zaman unutmadık, unutmayız. Yoksullukla mücadele Gelecek Partisi'nin en temel hedefidir.

Birileri o yoksulluğu hissetmiyor, çünkü 4 yerden maaş alıyor. Devlette alın teri olmadan bir yerden arpalık gibi maaş alanların o maaşların hepsi haramdır ve o maaşları verenler de vebal altındadır.

Hiçbir şey bitmedi, her şey bugün burada yeniden başlıyor. Ya Gelecek, ya Gelecek!

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar