Davutoğlu ekibinden ilk açıklama!

Davutoğlu ekibinden ilk açıklama!
Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile aynı resimde görünen eski CHP Milletvekili İhsan Özkes "Tabiri caizse ifşa oldum" şeklindeki dikkat çeken ifadeleri kullandı.

Ahmet Davuotoğlu ile aynı fotoğraf karesinde görünmesiyle ilgili eski CHP Milletvekili İhsan Özkes açıklama yaptı.

Özkes açıklamasında, "Tabiri caizse daha dün ifşa oldum. İfşa olmamızı dün uygun buldular" dedi.

AKP 26. Dönem İstanbul Milletvekili Abdullah Başçı'nın eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun memleketi Konya Taşkent'te düzenlediği mevlit programına katılan eski CHP milletvekili, emekli müftü İhsan Özkes, o fotoğraf karesiyle ilgili Türkiye Gündemi'nden Hülya Karabağlı'ya konuştu.

DAVUTOĞLU DAVET ETMİŞ

CHP'den istifa ettikten sonra geçen 4 yıllık süreçte hiçbir siyasi parti ile irtibatı olmadığını, üyelik ve gönüllülük gibi işlerde de yer almadığını söyleyen Özkes, "Son seçilmiş başbakanımızla bir iki görüşmemiz oldu, kendi davetleri üzerine oldu. Dün de birlikte olduk" dedi.

"İFŞA OLMAMIZI DÜN UYGUN BULDULAR"

Konya programına da gönderme yapan Özkes, "Tabiri caizse daha dün ifşa oldum. İfşa olmamızı dün uygun buldular. Zat-ı alilerine eşlik ettim, olursa bundan sonraki süreçte de birlikte olacağız inşallah. CHP'den ayrıldıktan sonra hiçbir siyasi partiyle irtibatım olmadı. 21 Temmuz 2015 tarihinde CHP'de ayrıldım. O günden bugüne kadar da hiçbir siyasi parti ile irtibatım olmadı, herhangi bir partinin üyesi, mensubu, gönüllüsü de olmadım. Ancak, bu günlerde çok şey değişti. Artılar olmadı eksiler her geçen gün çoğalıyor." dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar