Davutoğlu cephesinden Sabah yazarı Hilal Kaplan'a zehir zemberek sözler

Davutoğlu cephesinden Sabah yazarı Hilal Kaplan'a zehir zemberek sözler
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun bir Youtube kanalındaki "Berat Albayrak'ın doğrudan koordinasyonuyla bana karşı bir MKYK darbesi yapıldı" sözlerine Sabah Gazetesi yazarı Hilal Kaplan "Erdoğan'a görevde kalmak için saatlerce dil döktü" şeklinde yanıt vermişti. Kaplan'a Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'dan çok sert karşılık geldi.

Davutoğlu, başbakanlığı döneminde yaptığı konuşmaları birleştirerek dün gece sosyal medya hesaplarından bir video paylaşmıştı. Söz konusu videoda, "Ben yurt dışında görevdeyken, Sayın Cumhurbaşkanı'nın talimatı ve Sayın demeyeyim, Berat Albayrak'ın doğrudan koordinasyonuyla bana karşı bir MKYK darbesi yapıldı." ifadelerini kullanmıştı. 

"GÖREVDE KALMAK İÇİN SAATLERCE DİL DÖKTÜ"

Sabah gazetesi Hilal Kaplan ise Davutoğlu'nun videoda yer alan iddialarını yalanlayarak şu mesajı paylaştı:

“Makamı elimin tersiyle ittim” demiş. Ben doğrusunu söyleyeyim: CB Erdoğan ile son toplantıda saatlerce dil döktü Başbakanlıkta kalmak için ama ihanetinin boyutu MKYK kararıyla zaten tescillenmişti."

"TROLİÇE BURNUNA FAZLA TEREYAĞI SÜRME"

Kaplan'a Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ'dan çok sert karşılık geldi. Kaplan'a "TROLİÇE" diye seslenen Özdağ, "niçin kırmızı görmüş boğa gibi celallendiklerini anlayabiliyoruz. 
Kendilerine tavsiyem, corona virüsünden korunmak için burnuna çok fazla tereyağı sürüp çekmeyi bıraksın. Malum bu tür alışkanlıkların nereye evrileceği pek belli olmaz" dedi.

İşte Özdağ'ın Kaplan'a verdiği o cevap:

"DÜĞÜN EVİNİN DEFÇİSİ TROLLİÇE"

AKP tarz-ı siyasetinin alameti farikası, politik tartışma ve iddialara, kalemşörleri veya troliçeleri! vasıtasıyla cevap yetiştirmek olsa gerek. Yürekleri veya bilgi birikimlerine  mi güvenmiyorlar yoksa beyzadelere reisleri mi izin vermiyor  bilmiyoruz.

Niçin mertçe muhalefet sözcülerinin karşısına çıkmadıkları onların sorunu lakin bu işi hiç değilse gün geliyor ölü evinin yasçısı gün geliyor düğün evinin defçisi trolliçe eskilerine ihale etmeselerdi. 
Kafi miktarda müşteri toplandığını gördüğü anda bir bakıvermişsiniz

"GÜN GELİYOR PKK'YA GÜZELLEMELER DİZİYOR"

PKK renklerine güzellemeler dizen bir  “işportacı”, gün geliyor “ sümüklü hocaefendisine” methiyeler dizen bir “mürit”, gün geliyor en hızlı kızılelmacı bir “milliyetçi”, gün geliyor Trump hayranı bir “redneck” gün geliyor TSK’ya katliamcı diyen bir “liboş” oluveriyor.

"ZALİMİN KILICINI SALLAYAN BİR KALEMŞÖR"

Ama hakkını yemeyelim, ilkeli olduğu tek konu,her daim zalimin kılıcını sallayan bir kalemşör olmaktan asla vazgeçmiyor oluşudur. Lügatlarında ilke, liyakat, özveri, hasbilik ve empati gibi kavramlar olmayanların bu hassasiyetlere sahip kişileri gördüklerinde niçin kırmızı görmüş boğa gibi celallendiklerini anlayabiliyoruz. Kendilerine tavsiyem, corona virüsünden korunmak için burnuna çok fazla tereyağı sürüp çekmeyi bıraksın. Malum bu tür alışkanlıkların nereye evrileceği pek belli olmaz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar