Davutoğlu cephesinden HDP'li Sırrı Süreyya Önder'e mesaj

Davutoğlu cephesinden HDP'li Sırrı Süreyya Önder'e mesaj
HDP’li Sırrı Süreyya Önder’in Davutoğlu’na yönelik "Bunlar ergen imam hatipli kafası, bunlarla bir yere gidilmez" açıklamalarına Gelecek Partili Cuma İçten'den cevap geldi.

HDP'li Sırrı Süreyya Önder’in Davutoğlu'na yönelik "Bunlar ergen imam hatipli kafası, bunlarla bir yere gidilmez" açıklamalarına Davutoğlu cephesinden dikkat çeken bir yanıt geldi.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun kurucusu olduğu Gelecek Partisi Gençlik ve Spor Politikaları Başkanı Cuma İçten, sosyal medyadan yaptığı açıklamada "Elbet bir gün Sırrı'nın SIRLARI ortaya çıkacak" ifadelerini kullandı.

İşte Cuma İçten’in o paylaşımı:

 

NE OLMUŞTU

Eski HDP Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, dün yaptığı açıklamada eski Başbakan ve Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu’na kesinlikle güvenmediğini ve başbakanlık koltuğuna oturmadan önce yaptıkları görüşmede bölge ve Kürt sorununa ilişkin görüşleri nedeniyle "Bunlar ergen imam hatipli kafası, bunlarla bir yere gidilmez" dediğini söyledi.

Önder, "Davutoğlu ve benzer çizgideki siyasal aktörlerin geçmişe ilişkin bir özür veya özeleştiri vermekten kaçınıyor. Canlarını hiç cefaya sokmuyorlar, dün de kendileri halkıydı bugün de kendileri de haklı. ‘Ah o günlerde neler çektik’ gibi, ‘aslında ben kapalı kapılar ardında söyledim’ diye geçiştirilecek bir şey değil bu" şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar