David Intercar ile kaliteli, güvenli, hızl ve konforlu yolculuğun keyfini çıkarın

David Intercar ile kaliteli, güvenli, hızl ve konforlu yolculuğun keyfini çıkarın
Bükreş Havalimanlarından, istediğiniz otel ya da adrese gitmenin en pratik, en hızlı ve en konforlu hizmetini David Intercar sizlere sunuyor. Kuruluş amacı yüksek kaliteli araç kiralama ve havaalanı transferi olan David Intercar, rekabetçi fiyat avantajları ile vakit kaybı yaşatmadan sizleri ulaşmak istediğiniz noktalara en pratik şekilde ulaştırıyor.

Bükreş Havalimanlarından, istediğiniz otel ya da adrese gitmenin en pratik, en hızlı ve en konforlu hizmetini David Intercar sizlere sunuyor. Kuruluş amacı yüksek kaliteli araç kiralama ve havaalanı transferi olan David Intercar, rekabetçi fiyat avantajları ile vakit kaybı yaşatmadan sizleri ulaşmak istediğiniz noktalara en pratik şekilde ulaştırıyor.

 

Dünya tarihinin en önemli ülkelerinden olan Romanya’nın başkenti, meşhur bilinen unvanı ile Balkanların Parisi Bükreş, her yıl milyonlarca kişiyi ağırlıyor. İş, gezi ve tatil için Bükreş Havalimanlarına gelen misafirlerin, havalimanından gidecekleri adres için tercih ettiği en önemli transferlerden biri David Intercar oldu. Şoförlü ve şoförsüz araç kiralama hizmeti sunan David Intercar, kaliteden ve konfordan ödün vermeden gerçekleştirdiği güvenli ve hızlı transfer hizmetleri ile Bükreş Havalimanlarını kullanan vatandaşların en çok tercih ettiği transfer firmalarından biri olma gurunu yaşıyor.

David Intercar şoförlü ve şoförsüz transfer hizmeti sunuyor

2005 yılında kurulan, yüksek kaliteli araç kiralama ve havalimanı transferi hizmetleri sunan David Intercar, müşterilerinin taleplerine göre şoförlü ya da şoförsüz çok fazla araç seçeneğiyle müşterilerine seçim imkanı sunuyor.

Romanya ile ilgili gerçekleştirdiğiniz planlarınız kapsamında Bükreş’te ya da çevre illerde gerek duyduğunuz özel şoförlü seyahatlerinizde David Intercar, en büyük güven kaynağınız olmaya hazır.

David Intercar, bu tür organizasyonlar için müşterilerine çeşitli alternatifler ve takvimleri de oluşturuyor. Bükreş ve çevresini maksimum 50 kilometre olacak şekilde keşfetmek isteyen müşterilerin en az 4 saatlik özel şoförlü araç kiralaması yeterli oluyor. En uygun saatlik fiyatlar ile kiralayabileceğiniz araçlar içerisinde, standart, premium veya minibüs tipi araçlar bulunuyor. Kişi sayınıza ya da kendi seyahat zevkinize göre bu gruplardan saatlik kiralama yapabiliyorsunuz.

Müşterilere özel VIP grup turları

Müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutan, müşterilerinin huzurlu ve güvenli bir seyahat gerçekleştirmesi için çalışma prensiplerinden taviz vermeyen David Intercar, müşterilerinin talepleri doğrultusunda grup turları da düzenliyor.

VIP şoför hizmetini en iyi şekilde yerine getiren, güvenli sürüş teknikleri eğitimlerini almış, transferini gerçekleştirdiği müşterisine saygıda kusur etmeyen, akıcı bir lisan ile İngilizce konuşan, giyim tarzları, kibar davranışları ile tam not alan David Intercar’ın şoförleri, sizlere en iyi hizmeti sunmaktan her zaman gurur duyuyor. Özel şoförlerimiz isterseniz sizlere Mercedes E-Klasse veya minivan araçlarımız ile 3 saatlik panoramik bir Bükreş turu yaptırabilirler. Yine Bükreş’ten Sinaia’ya, (Peleş Kalesi) ya da Bran Şatosuna, Sighișoara''ya ve Mogoşoaia Sarayı Kasabası’na da gerçekleştireceğiniz günlük gezilerde özel ve tam donanımlı şoförlerimiz en güvenli rehberlik hizmetini sizlere vermektedir.

İsteyen müşteriler Bükreş dışında dahi, istediği bölgede özel şoförlü gezi gerçekleştirebiliyor.

Online rezervasyon ve kolay ödeme imkanı

David Intercar, rekabetçi fiyat garantisi, zaman kaybı yaşanmasına izin vermeyen personeli ile Bükreş’teki herhangi bir otele ya da gitmek istediğiniz adrese ulaşmanızın en pratik ve en ekonomik yolu olarak hizmet veriyor. David Intercar’ın deneyimli şoförleri onları tanımanız için elinde isminizin yazılı olduğu bir kağıtla sizi havalimanı kapısında bekliyor olur ve araca binmenizle birlikte sizi istediğiniz yere zamanında ve güvenli bir şekilde ulaştırır. Şoförlerimiz, uçağınızın iniş saatinden daha erken bir sürede sizi orada bekler ve gecikmelerden dolayı mağduriyet yaşamanıza müsaade etmez.

Bükreş Havalimanı’na gelmeden önce, bizimle internet sitemiz üzerinden irtibata geçmeniz ve buradan fiyat teklifi almanız yeterli olacaktır. David Intercar, sizden uçuş gecikmeleri için ayrı bir ücret talep etmez, transfer ücretinizi kredi kartınız ile kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Standart, Premium ve VIP transfer hizmeti

Geniş bir araç filosuna ve alanında uzman personele sahip olan David Intercar, müşterilerinin taleplerine göre araç hizmeti sunabiliyor. Opel, Mercedes E Sınıfı ve Ford Mondeo araçlarımız ile 4 koltuklu standart transferleri gerçekleştirirken, 7+1 koltuk kapasiteli Mercedes V sınıfı araçlarımız ile Premium transferlerimizi yapıyoruz. İsteyen müşterilerimiz için yine 4 koltuk kapasiteli Mercedes S sınıfı aracımız ile de VIP transfer hizmeti verebiliyoruz.

İş seyahati, tatil ya da farklı sebepler ile Bükreşe gelme planı yapıyorsanız ve burada transferinizi kolaylaştıracak, şoförlü ya da şoförsüz araç kiralama hizmeti almak istiyorsanız mutlaka internet sitemizi ziyaret etmenizi öneririz. Verdiğimiz hizmetlerin kalitesini müşteri memnuniyetlerinden görebilir, sizi bekleyen huzurlu, ekonomik ve konforlu yolculukların deneyimlerini daha önce keşfetmiş olan müşterilerimizden dinleyebilirsiniz.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar