Darbe girişiminin 3. yılında İYİ Parti'den şehitlerimize anma mesajı

Darbe girişiminin 3. yılında İYİ Parti'den şehitlerimize anma mesajı
15 Temmuz darbe girişiminin 3. yıl dönümünde şehitler için İYİ Parti paylaşımlarda bulundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, '15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü' dolayısıyla bir mesaj yayımladı. 

Twitter'dan 15 Temmuz'a ilişkin paylaşım yapan Akşener "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, milletimizin vatan hainlerine karşı, ülkesine, devletine ve milli iradesine sahip çıktığı destandır. O karanlık gecede kahramanca mücadele verirken Şehit düşen vatan evlatlarımızı saygı, minnet ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

meral.PNG

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan "Kahraman Ömer Halis Demir, güzel adam, iyi dost Erol Olçok, aslan oğlu Abdullah Olçok ve adını buraya sığdıramadığımız diğer şehitlerimiz; hakkınızı ödeyemeyiz sizin..." paylaşımında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın "#15TemmuzGecesi haindarbe girişimine karşı, 
7'den 70'e ayağa kalkan, milli irademize ve demokrasimize sahip çıkan ve tarihe altın harflerle geçen bir kahramanlık destanı yazan aziz milletimiz, ebediyyen varolsun! Tüm Şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun." paylaşımında bulundu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas "Türk Milleti Devletine yapılan her türlü müdahaleye her şart altında gereken tepkiyi verecek bilinçte ve güçtedir. Devleti yaşatmak için can veren şehitlerimizi dua, rahmet ve minnetle yad ediyoruz." diyerek şehitlerimizi andı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar