Danla Bilic Ajda Pekkan'ı solladı!

Danla Bilic Ajda Pekkan'ı solladı!
Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, 25 yaşında olmasına rağmen yaptırdığı estetiklerle 73 yaşındaki Ajda Pekkan'ı solladı. Konuk olduğu Bir YouTube kanalında yaptırdığı estetikleri anlatan Bilic, izleyenleri hayrete düşürdü.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic, YouTube kanalı üzerinden program yapan Pelin Kaya'ya konuk oldu. Yaptırdığı estetiklerle sık sık gündeme gelen Danla, yaptırdığı estetiklerle Ajda Pekkan'ı bile solladı.

YAPTIRDIĞI ESTETİKLERİ BİR BİR ANLATTI

Eski ve yeni görüntüsü arasındaki farkla oldukça dikkat çeken Danla, yaptırdığı estetikler hakkında şunları söyledi: "Geçen birisi tweet atmış, 'Utanmasan iç organlarını da yaptıracaksın' diye. Onu da yaptırdım, mide ameliyatı oldum. Tüp mide ameliyatından sonra hemen arkasından burun ameliyatı oldum. Ama onun öncesinde bir diş operasyonum var. Bir ara çok dolgu yaptırmıştım. Dolgudan dudağım burnuma değiyordu. Zayıfladıkça korkunç bir hal almaya başladım. Kilo aldığım dönem her hafta doktora gidip sürekli bir yerlerimi yaptırıyordum. Doktor 'Artık lütfen yapmayalım' diye yalvarıyordu. Dolgu yaptırmak bana kendimi güzel hissettiriyordu. Şu an dudak dolgumu indirdim ama altta belki kalmış olabilir. Badem göz yaptırmadım ama bir ara çok istiyorum ve araştırmalarım sürüyor. Burun ameliyatı sırasında çeneme yağ koydurdum."

"AJDA PEKKAN'I SOLLADI"

25 yaşındaki Bilic'in yaptırdığı estetikler ise akıllara yaşlanmayan Ajda Pekkan'ı getirdi. Bilic'in bu yaşta yaptırdığı estetikleri duyan 2. Sayfa sunucuları, "Ajda Pakkan'ı solladı" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar