Danilo Zanna'nın boşanma aşamasındaki eşi Tuğçe Demirbilek'ten olay gönderme!

Danilo Zanna'nın boşanma aşamasındaki eşi Tuğçe Demirbilek'ten olay gönderme!
MasterChef yarışma programının ünlü şefi Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek, 9 yıllık birlikteliklerini noktalıyor. Tuğçe Demirbilek, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Danilo Zanna'ya üstü kapalı bir göndermede bulundu.

MasterChef yarışma programının ünlü şefi Danilo Zanna ve eşi Tuğçe Demirbilek boşanıyor. Ayrılık kararını şef Danilo Zanna sosyal medyadan yaptığı paylaşımda açıkladı. Ünlü Şef paylaşımında, “Boşanma kararının basına yansımasından sonra açıklama yapan Danilo Zanna, "Son zamanlarda yaşadığımız bazı fikir ayrılıklarımızı çözüme ulaştıramadığımız için bir ayrılık kararı aldığımız doğrudur.

Başta oğlumuz Zeno Tibet'in daha sonra bizlerin yıpranmaması adına sevgili basın mensubu arkadaşlarımızdan konuyla alakalı olarak hassasiyetlerini rica ederiz" dedi.

İHANET İDDİALARI CEVAPSIZ KALDI! 

Ortaya atılan ihanet iddiaları ise cevapsız kaldı. Tüm yaşananların ardından Danilo Zanna kafa dağıtmak için kendisi gibi ünlü şef olan Somer Sivrioğlu ile birlikte Mardin’e gitti. Mardin’de ise ikili Acun Ilıcalı’nın eski eli Zeynep Yılmaz ile karşılaştı.

"HİÇBİR ŞEYE ŞAŞIRMA"

Tüm bu yaşananların ardından Danilo Zanna’nın eşi Tuğçe Demirbilek’ten olay bir gönderme geldi. Snobb magazinin haberine göre Tuğçe Demirbilek yaptığı paylaşımla Danilo Zanna’ya üstü kapalı göndermede bulundu. Tuğçe Demirbilek, sosyal medya hesabından "Hiçbir şeye şaşırma. Hakikatin de insanların da iki yüzü vardır" notunu paylaştı.

000.jpg

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar