Daniel Radcliffe: 'Harry Potter beni alkolik yaptı'

Daniel Radcliffe: 'Harry Potter beni alkolik yaptı'
Radyo programında konuşan dünyaca ünlü Harry Potter serisinin yıldızı Deniel Radcliffe kendisine dair samimi açıklamalarda bulundu.

'Harry Potter beni alkolik yaptı'

BBC'nin radyo programına konuşan ünlü oyuncu alkol probleminin Harry Potter film serisinin bitişi nedeniyle hayatında oluşan boşluktan kaynaklandığını söyledi.

The Sunday Times’ın haberine göre, 11 yaşındaki büyücüyü oynayan Radcliffe, 10’lu yaşlarından itibaren ciddi düzeyde alkol tüketmeye başlamıştı. 

''Radcliffe, daha sonra ne yapacağını bilememe korkusunun 8 filmlik serinin sonlarına doğru daha da kötü bir hal aldığını ifade etti.''

Mirror'ın aktardığına göre dikkatlerin üzerine toplanmasıyla nasıl baş ettiğine dair soruyaysa, “Başlarda kötü düşünüyordum. Dışarı çıkıp sarhoş olduğumda bir anda dikkati üstüme çektiğimi fark ediyordum. Bu herhangi birinin sarhoş olması değildi çünkü. Bu durum tam da ‘Bakın Harry Potter barda sarhoş olmuş’ tepkisindeki gibiydi” ifadelerini kullandı.

Radcliffe film sonlarına doğru alkol tüketmeye başladığını, ''Potter’ın sonlarına doğru ve bittikten sonra çok fazla alkol tüketmeye başladım. Daha sonra ne yapacağımı bilmediğim için paniklemiştim.'' şeklinde ifade etti.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar