Daniel Cariço: Wuhan'a transfer olduğum için pişman değilim

Daniel Cariço: Wuhan'a transfer olduğum için pişman değilim
İspanya'nın Sevilla takımından, coronavirüsün yayılmaya başladığı Çin'in Wuhan kentinin futbol takımına transfer olan Portekizli savunma oyuncusu Daniel Çariço, kararı nedeniyle pişman olmadığını söyledi.

Wuhan'a transfer olan isim konuştu

İspanya'nın Sevilla takımında forma giyen Daniel Çariço, sürpriz bir kararla coronavirüsün yayıldığı kent olan Çin Wuhan ekiplerinden Wuhan'ın Zall'a transfer olmuştu. Deneyimli savunmacı, transferi hakkında ilk kez konuştu. 

Özellikle sosyal medyada oldukça şaşırtıcı olduğu yönünde tepkiler alan Cariço yaptığı açıklamada "Pişman değilim. Gerçekten heyecanlıyım çünkü Çin Ligi'ni ve yeni bir kültürü yaşamak istiyorum." sözlerini kullandı.

Kulübün kendisine bazı garantiler verdiğini anlatan Cariço, "Çin'deki durum karmaşıkken İspanya'da çalışmalarımızı sürdüreceğimiz konusunda kulüp garanti verdi. Benim de Wuhan Zall'a gelirken şüphelerim vardı çünkü ben ilk teklif geldiğinde virüsle ilgili tam bilgi sahibi de değildim. Virüsün sadece Çin'de olduğunu düşünüyordum ama virüs aslında her yerde" ifadelerini kullandı.

31 yaşındaki Portekizli savunmacı Daniel Cariço 20 Şubat tarihinde Sevilla'dan Wuhan Zall takımına transfer olmuştu.

Çin Ligi'nin başlangıcı koronavirüs çıktıntan sonra ertelenmiş ancak daha sonra virüsün bulaştığı insan sayısının yüz binlere dayanmasının ardından ikinci bir açıklamaya kadar liglerin süresiz olarka askıya alındığı açıklanmıştı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar