Daha işçiler toprağa verilmeden patron yemekte!

Daha işçiler toprağa verilmeden patron yemekte!
Sakarya’nın Hendek ilçesinde 4 işçisinin hayatını kaybettiği Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası'nın sahibi Yaşar Coşkun'a 'moral' yemeği verildi. 

HABER MERKEZİ-GÜNBOYU

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası'nda dün meydana gelen patlamada 4 işçi hayatını kaybederken 118 kişi de yaralanmıştı. 

Meydana gelen patlamada hayatını kaybeden işçilerden 46 yaşındaki Sebahattin Tepeçınar ve Havva Çelik son yolculuklarına uğurlandı.

MÜSİAD'DAN DESTEK ZİYARETİ

Dün patlamanın ardından bölgeye giden MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan ve Yönetim Kurulu üyeleri ve bazı şube başkanları, Sakarya'ya giderek Coşkunlar Havai Fişek Fabrikası'nın sahibi ve aynı zamanda MÜSİAD Sakarya Şube Başkanı olan Yaşar Coşkun'a destek oldular. 

YEMEK FOTOĞRAFI PAYLAŞTILAR 

Olay yerinde Coşkun'la görüşen MÜSİAD Yöneticileri daha sonra Bayraktepe'ye geçerek burada yemek yediler. Daha işçiler toprağa verilmeden MÜSİAD Bursa Şubesi'nden fotoğraf paylaşılarak "#SakaryaHendek'te havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama sonucunda destek vermek amacıyla @MUSIAD Genel Başkanımız @AKaanTR @MUSIADBursa Başkanı @nihat_alpay @MUSIAD Şube Başkanları ve Üyelerimizle beraber @MUSIADSakarya Başkanı @YasarCoskun5454 un yanındayız" ifadeleri kullanıldı. 

musiadtweet.jpg

Gelen tepkiler üzerine yapılan paylaşım MÜSİAD Bursa Şubesi'nin Twitter hesabından kaldırıldı.

MİLYONLUK DETAY

4 işçinin ve 118 kişinin yaşamını yitirdiği ve kayıp işçilerin arama çalışmalarının devam ettiği sırada patronların yemek yemesi tepki çekerken, paylaşılan fotoğrafta arka planda kalan milyonluk araçlar dikkat çekti. 

musiadhendek.jpg

"AVRUPA'NIN EN GÜVENLİSİ" DEMİŞTİ

Yaşar Coşkun, 2009, 2011 ve 2014’te patlamanın meydana geldiği fabrikanın ”Avrupa’nın en büyük ve en güvenli havai fişek fabrikası” olduğunu söylemişti.
 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar