Cüneyt Özdemir'den Tinder itirafı

Cüneyt Özdemir'den Tinder itirafı
Gazeteci Cüneyt Özdemir, sosyal medya uygulaması Tinder ile ilgili dikkat çeken bir itirafta bulundu.

CNN Türk'te yayınlanan 5N1K programının yapımcısı gazeteci Cüneyt Özdemir, İstanbul Life dergisi için bir yazı kaleme aldı. Özdemir yazısının ilk kısmını, marketlerin meze hazırlamasına ayırdı. Özdemir, "Marketler meze işine girdi, balıkçılar bozuldu. E, öyle oldu. Ne zaman ki marketler patansiyeli görüp toptan lakerda, çerkes tavuğu, dolma gibi meze işine girdi, zaten küçücük mutfakları ile anormal şekilde büyüttükleri iskelelere yetmeyen restoranlar da gün doğdu" dedi. 

"TİNDER'DA GEZİYORUM"

Gazeteci Özdemir, yazısında özel hayatı ile ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı. Arkadaşlarının hesaplarından Tinder kullandığını söyleyen Özdemir, "Son yıllarda herkesten gizlediğim iki kötü alışkanlığım var: ilki gizli gizli zombi filmleri seyretmek, ikincisi ise bekar arkadaşlarımın telefonlarından Tinder'a girip, eşleşenleri stalk yapmak. Bu sayede, abazan arkadaşlarımın 'seks' ararken, ağlarına düşen 'aşk' arayan kadınlarla da bire bir temas imkanı yakalıyorum" diye yazdı. 

"ELEKTRİK DİREĞİ KOYMUŞ" 

Özdemir yazısına şöyle devam etti: 

Mesela bir arkadaşım sadece bir elektrik lambası direği koymuş profil fotoğrafı olarak. Bu profile adını da John olarak yazmış. 18 eşleşme var, 10'u escort. 1000 TL'den başlayan fiyatlarla sap bir direkle her şeyi yaşamaya hazır olduklarını yazmışlar. Cep telefonlarını ifşa edip, pazarlık yapabileceklerini belirtiyorlar. 

"YAPMADIĞIM KÖTÜLÜK KALMADI" 

"Bazen yabancı hesaplara basit İngilizce cümleler kuruyorum. Ancak kelime hatalarımdan hemen Türk olduğumu yüzüme vuruyorlar. Elbette elime geçirdiğim her telefonu böyle masum cümlelerle bırakmıyorum. Çaktırmadan arkadaşlarımın WhatsApp'larına davet etmekten randevu vermeye kadar yapmadığım kötülük de kalmadı." 

  

 

 

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar