Cüneyt Özdemir'den bomba Olay TV yorumu: Cavit Bey, belki baskı gelir mi? diye çekinmiştir

Cüneyt Özdemir'den bomba Olay TV yorumu: Cavit Bey, belki baskı gelir mi? diye çekinmiştir
Youtube'da yayın yapan Cüneyt Özdemir, Olay Tv'nin kapanmasna ilişkin kritik açıklamalarda bulundu. Özdemir, "Tam bir faili meçhul olayıdır. Ama hepimiz biliyoruz ki bu atmosferin bir sonucudur. Belki direkt baskı gelmemiştir Cavit Bey'e" ifadelerini kullandı.

Youtube'da yayın yapan Cüneyt Özdemir, medyaya ilişkin açıklamalarda bulundu. Özdemir, bağımsız gazetecilik vurgusu yaptığı yayında Youtube üzerinden bağımsız gazetecilerin desteklenmesi gerektiğini söyledi. 

Olay TV'ye ilişkin açıklamalarda bulunan Cüneyt Özdemir şunları söyledi:

"Olay TV'nin kapanması faili meçhul bir cinayet olarak kalacaktır. Kim vurduya gitti olacaktır. Bakın görün, birazdan tweetler başlar. Öyle bir şey yapmadık, biz kapatmadık, o diyecek ki ekonomiden kapattık. Tam bir faili meçhul olayıdır.  Ama hepimiz biliyoruz ki bu atmosferin bir sonucudur. Belki direkt baskı gelmemiştir Cavit Bey'e ama Cavit Bey, belki baskı gelir mi? diye çekinmiştir. Belki de direkt bir telefon gelmiştir. Ne yapıyorsun? diye"

SARILAR DOĞRULADI

Cüneyt Özdemir'in açıklaması sonrası o sıralarda Olay TV'de Nevşin Mengü ile Ana Haber programına konuk olan Olay TV Genel Yayın Yönetmeni Süleyman Sarılar, Cüneyt Özdemir'i doğrulayan açıklamalarda bulundu.

Sarılar," Bu yayıncılığı daha fazla sürdüremeyeceğimizi anladık. Cavit Bey diyor ki: Bana iktidardan büyük baskı var. Kendi ifadesi. Büyük baskı var, devam edemeyeceğim dedi. Cavit Bey iktidarı işaret etti. Türkiye'de 30 Kasım'da yayına başlamış bir televizyonu, üstelik de tarafsız habercilik yapacağım iddiasıyla çıkan bir kanalı susturacak baskıyı yapacak merciiyi herkes biliyor" ifadelerini kullandı.

İşte Cüneyt Özdemir'in o açıklamaları yaptığı videosu:

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar