Cüneyt Özdemir, YouTube canlı yayınına kendisini davet etti

Cüneyt Özdemir, YouTube canlı yayınına kendisini davet etti
Cüneyt Özdemir YouTube'da yayınlanan programlarındaki kullandığı ifadeler nedeniyle tepkileri üzerine çekmişti. Özdemir bunun üzerine kendisini kendi canlı yayınına davet ederek, sorular yöneltti.

Youtube kanalında kendisini programına konuk alan Cüneyt Özdemir eleştirilere yanıt verdi.

CNN Türk ekranlarında 5N1K programını uzun süre yaptıktan sonra yönünü sosyal medyaya çeviren Cüneyt Özdemir, kendi kendisiyle yayın yapması ile dikkatleri üzerine çekti. 

Cüney Özdemir, Youtube'da yaptığı programlarda kullandığı ifadeler üzerine kendisine yapılan eleştirilere kendisini konuk ederek yanıt verdi.

Cüneyt Özdemir, "Şimdi herhalde Türk televizyonlarında görebileceğiniz en tuhaf ana geldik. Sürpriz konuğum Cüneyt Özdemir'i davet etmek istiyorum." dedi.

Kendisini yayına konuk eden Cüneyt Özdemir gelen eleştirilere yönelik, "Bunların neden başıma geldiğini biliyorum. Sabah bir uyanıyorum trend topic olmuşum.  Yahu diyorum acaba öldüm mü, bir şey mi oldu? Kendimi yokluyorum, ölmemişim, o zaman diyorum bunlar gazeteciliğe dair şeyler. Gündeme dair farklı haberler yapıyoruz, habercilik yapıyoruz. Çünkü son zamanlarda pek fazla habercilik yapan kalmadı. Herkes amigoluk yapıyor." yanıtını verdi. 

Cüneyt Özdemir'in kendi Youtube kanalını ve kendisini üçünkü kişi olarak eleştirmesi dikkat çekti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar